Hitan problem

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
respect93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2014 5:21 pm

Hitan problem

Post od respect93 »

Pozdrav Postovani clanovi.Imam bronhijalnu astmu,dobio sam Alvesco pumpicu 2x,Ventolin po potrebi,i Singular tablete 1x uvece.Alvesco koristim 2 meseca i nisam imao nuspojave(mada mi je sad pocelo smetati od kada mi je prepisano da je koristim 2x dnevno) .Poslednjih 5-6 dana(singular koristim od 10.03) imam povremenu bol,probadanje u prsima,pracenu sa bolom,peckanjem u ledjima,i evo vec 2 dana sukrvicu iz nosa ujutru .Snimao sam pluca u decembru i sve je bilo OK,iako sam imao neki virus\grip koji sam lecio 2-3 nedelje.
Kod svog pulmologa sam otisao zbog gusenja\aktiviranja astme(nisam imao simptome astme 2-3 god) .Kod druge kontrole nisam radio spirometriju jer bolnica nije imala one nastavke,pa mislim da mi je doktorka "ofrlje" prepisala singular i povecala dozu Alvesco pumpice.
Ako neko moze sto pre da mi napise svoje misljenje bio bi zahvalan.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Hitan problem

Post od aaaca »

Прво мораш озбољно да порадиш на имунитету да не би добијао инфекције дисајних путева. Имаш на мом сајту www .aca .rs неколико савета у Савети, Здравље па под Имунитет.

Да ли ти је неко саветовао да повучеш по неки дувански дим уместо тих спрејева?
Odgovori