zdravo
Vec nekih tri mjeseca imam bol u desnom dijelu grudnog kosa,ali specifican bol koji nije stalan vec se javlja prilikom nekih ,ne svih pokreta(recimo kada cucnem i pokusam pomocu ruku da se odgurnem o neki predmet i ustanem,zatim nekad se javi kada pokusam da spojim laktove ili prilikom neugodnog spavanja ,plivanja)I bol je u donjem dijelu grudnog kosa.Prije 2 nedjelje sam radila rengen snimak pluca i grudnog kosa i sve je bilo ok,bas kao i EKG srca ,sedimentacija 4 hemoglobin 145 kao i ostali nalazi krvi,jedini nalaz koji nije bio ok jeste AST cija je vrijednost 300 (a mislim da je normalna 250)Bol nekada nestane po 2/3 dana i onda se prilikom pokreta nekog javi ..Doktor kaze da je sto se tice pluca sve ok..e da,ne znam da li je to bitno za uspostavljanje dijagnoze ali nekada u grudnom kosu cujem pucketanje poput pucketanja zgloba prstiju nekada samo i ne osjecam bol kada to cujem,ne kasljem nemam temperaturu niti neki drugi simptom bolesti...
Ali mislim da sam anksiozna ako to ima neke veze sa ovim mojim problemom..
Ako ikako mozete da mi pomognete unaprijed zahvalna jer mi ovaj problem s obzirom na moju blagu hipohondriju izaziva jaku paniku ...ubaprijed zahvalna!!!!
help!!
Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav
Re: help!!
Tinki Winki, imam isti problem. Meni je bol sa leve strane i stalno osecjam pucketanja...chak i kad duboko udahnem. Pucketanje nije u plucjima vecj ima veze sa grudnim koshem..kao shto si rekla(kao pucanje u zglobovima)
Pre 5 godina sam imala Asto 550! (2 godine nisu znali zbog chega imam bolove u zglobovima). Godinu dana primala extencilin na svake 3 nedelje i sada redovno kontrolishem.
Da li nam neko mozhe recji da li je to povezano i kako da reshimo ovaj problem. Hvala. Pozdrav!
Pre 5 godina sam imala Asto 550! (2 godine nisu znali zbog chega imam bolove u zglobovima). Godinu dana primala extencilin na svake 3 nedelje i sada redovno kontrolishem.
Da li nam neko mozhe recji da li je to povezano i kako da reshimo ovaj problem. Hvala. Pozdrav!