eksplozivni kasalj
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
eksplozivni kasalj
Postovani imam problem sa eksplozivnim kasljem vec tri dana ,juce sam bila kod doktora kaze da nije upala pluca vec sviraju oziljci i zastopana pluca sa slajmom ,dali je alergija ili??? propisan je dexomen protiv bolova ,prospan sirup ,,, avaj slaba pomoc ,, naravno kontrola za dva dana ,,molim vase misljene jer ja nemam tempe.,apetit normalan . 

Re: eksplozivni kasalj
Lekar je rekao da imas dosta slajma?
Ako je to, onda kupi Fluimucil sumece, pij 1 dnevnu, celu kutiju i dosta toplih tecnosti.
Ako je to, onda kupi Fluimucil sumece, pij 1 dnevnu, celu kutiju i dosta toplih tecnosti.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 02, 2013 2:09 pm
Meni je kod upale pluća dat Pancef i Prospan i naravno antibiotik je uradio svoje, ali Prospan mi je pomogao za iskašljavanje,a naročito mi je olakšao spavanje (jer nisam danima spavala zbog kašlja. Ali svi lekovi za kašalj moraju duže da se koriste da bi delovali. I unosi što više tečnosti, isto zbog kašlja.
Kad sam pocela da kasljem, na svoju ruku sam kupovala fluimucil i nista mi nije pomoglo, bačene pare.