eksplozivni kasalj

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
lampa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2012 9:03 pm

eksplozivni kasalj

Post od lampa »

Postovani imam problem sa eksplozivnim kasljem vec tri dana ,juce sam bila kod doktora kaze da nije upala pluca vec sviraju oziljci i zastopana pluca sa slajmom ,dali je alergija ili??? propisan je dexomen protiv bolova ,prospan sirup ,,, avaj slaba pomoc ,, naravno kontrola za dva dana ,,molim vase misljene jer ja nemam tempe.,apetit normalan . :o
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Re: eksplozivni kasalj

Post od x3x »

Lekar je rekao da imas dosta slajma?

Ako je to, onda kupi Fluimucil sumece, pij 1 dnevnu, celu kutiju i dosta toplih tecnosti.
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
HelenaDeringer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 02, 2013 2:09 pm

Post od HelenaDeringer »

Meni je kod upale pluća dat Pancef i Prospan i naravno antibiotik je uradio svoje, ali Prospan mi je pomogao za iskašljavanje,a naročito mi je olakšao spavanje (jer nisam danima spavala zbog kašlja. Ali svi lekovi za kašalj moraju duže da se koriste da bi delovali. I unosi što više tečnosti, isto zbog kašlja.
Nadjicax
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 09, 2012 7:52 pm

Post od Nadjicax »

Kad sam pocela da kasljem, na svoju ruku sam kupovala fluimucil i nista mi nije pomoglo, bačene pare.
Odgovori