disajni problemi

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: vlada99, moderato, Dr Branislav

Odgovori
natureflame
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 19, 2011 11:19 am

disajni problemi

Post od natureflame »

Dakle, ako neko zna o cemu se radi lepo bi bilo da mi pomogne u resavanju ovog problema, naime, imam veliki problem sa disanjem i teskobom u plucima, u zatvorenom prostoru se dosta lose osecam, imam nesto kao napad panike da cu izgubiti kontrolu nad sobom, i veoma ubrzano disem, mogu da budem u zatvorenom prostoru jedino ako ima puno svezeg vazduha. . Takodje patim od takozvane klinicke depresije, ali sto se toga tice, ta faza je manje vise prosla jer sam pio lekove neko vreme tako da mi se stanje poboljsalo, ali da se vratim na predjasnji problem, nisam siguran da li je anksioznost u pitanju, i vrlo moguce da je to, jer mi se to desava kada imam bas stresan dan, ne uvek. . Ako neko moze da mi kaze sta je to u pitanju i kako sve to regulisati? Treba dodati i to da sam akttivni pusac vec 3 godine i da se bavim sportom ali rekreativno.
House87
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 29, 2011 5:31 pm

Re: disajni problemi

Post od House87 »

U pitanju je najverovatnije anksioznost. Sigurno vec uzimas neku terapiju, pa se posavetuj sa svojim lekarom.
Odgovori