Pozdrav svima i svaka cast ekipi i moderatorima na forumu.
Zanima me jedna stvar.
Pre izvesnog vremena tacnije mesec dana sam prestao sa pusenjem posle 15 godina.
Redovno se bavim sportom trcanje, teretana.(nemam nikakve krize)
Primetan je veoma veliki pomak u treningu kao i u fizickom osecanju kod mene medjutim
citam po forumima i netu da dugogodisnjim pusacima treba i po 10 ili 15 godina da im se pluca ociste, te mene sada zanima
da li je moderna medicina smislila neki lek koji nije stetan a da ubrzava ciscenje pluca ili mozda postoje neke travke koje mogu doprineti brzem ciscenju pluca,
Hvala unapred svima na odgovoru.
Ciscenje pluca
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
Re: Ciscenje pluca
To je najbolja stvar koju si mogao da uradis.
Ja sam pre cetiri meseca ostavila cigarete posle 16. godina intezivnog pusenja. Tek sada pocinjem malo da iskasljavam ali to je slabo, ne znam kako cu se otarasiti svog tog nikotinskog slajma. Pila sam vitamin C u pocetku za ciscenje ali sam prestala. Ne znam sta bi pomoglo da se procistimo od toga....

mozda i saznamo ako se neko resi da nam odgovori
Povlacim svoje pohvale koje sam dao gore vise posto niko ne odgovara vec par dana!!!
Kasika pravog sumskog meda, malo plucnaka u njemu ubacenog, jesti svako vece i jutro, obavezna setnja ujutru pored cetinarske sume...
Moj otac je pusio 35 godina, poslusao je moj savet i jako brzo se resio toga, sada spava mnogo lepo i nema kasalja i slajma ujutru...
Moj otac je pusio 35 godina, poslusao je moj savet i jako brzo se resio toga, sada spava mnogo lepo i nema kasalja i slajma ujutru...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 02, 2013 10:34 am
Moja mama je bila u bolnici zbog zapaljenja pluca.tamo je cula da je ovas odlican za ciscenje pluca i pocela je da ga kuva i zaista joj je pomogao.Mogu da se koriste pahulje a i ovas u zrnu.Probajte mozda vam pomogne!
Molim vas ako postoji neki lek da nikad ne počnem da pušim!Ako ima,uzimam odmah jer ko zna da li postoji neki lek,čarobna formula koju nudi medicina da mi se pluća očiste i regenerišu!Jel Vi imate samo pluća kao organ koji je zatrovan nikotinom i drugim štetnim hemiskim sastojcima duvana?!?....Dakle možda ste Vi fizički prestali da pušite ali praktično niste jer se iz vašeg posta vidi da uopšte i ne znate veličinu i kompleksnost problema detoksikacije i oporavka bivšeg pušača!A to je opasno jer nedovoljna prosvećenost,vodi ka ponavljanju štetne navike.
Nažalost...brzog i lakog recepta nema.naše telo ima sposobnost regeneracije,obnavljaju se sve ćelije osim moždanih i nernih i samo telo svojom brzinom koja mu je data i ne zavisi od naše želje vrši proces eliminacije štetnih efekata.Ali....veliko ali,mi mu možemo pomoći da to lakše odradi.Sport,posebno plivanje i čudotvorna vežba sa udahom iznad vode a izdahom ispod vode,med,celer...izuzetno pomažu.Posetite sajt Herbateka i naćićete vrlo praktične biljne mešavine za oblast koja Vas interesuje.I upamtite:-Pušaču je sve zatrovano a pluća su samo jedan organ u tom nizu.Pozzz..
Nažalost...brzog i lakog recepta nema.naše telo ima sposobnost regeneracije,obnavljaju se sve ćelije osim moždanih i nernih i samo telo svojom brzinom koja mu je data i ne zavisi od naše želje vrši proces eliminacije štetnih efekata.Ali....veliko ali,mi mu možemo pomoći da to lakše odradi.Sport,posebno plivanje i čudotvorna vežba sa udahom iznad vode a izdahom ispod vode,med,celer...izuzetno pomažu.Posetite sajt Herbateka i naćićete vrlo praktične biljne mešavine za oblast koja Vas interesuje.I upamtite:-Pušaču je sve zatrovano a pluća su samo jedan organ u tom nizu.Pozzz..