Cest bronhitis ili upala pluca

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
branislav.123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 15, 2016 8:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Cest bronhitis ili upala pluca

Post od branislav.123 »

Pozdrav svima. Imam problem vec dobrih 3 godina. Ne moze da prodje nekoliko meseca a da ne dobijem upalu pluca ili bronhitis. Uvek krene od nekog grebanja u grlu i posle nekih 12 sati spusti se na pluca i osecam bol te pocinje i kasalj. I problem je kada odem kod lekara kada me samo grebe grlo,kazu mi samo da pijem cajeve, a vec sutradan kada odem sa upalom kazu da sam previse cekao i krenemo sa inekcijama.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Cest bronhitis ili upala pluca

Post od aaaca »

Чим осетиш ишта са грлом треба да кренеш са испирањем уста и грла чајем од жалфије и воденим раствором соде бикарбоне - сваких пола сата - наизменично. Онда конзумирање меда уз задржавање у устима. Тако ја сузбијем упалу грла за дан-два. Сада већ неко време користим петролеј за осветљење (супену кашику дневно) јер је много бржи и ефикаснији.
Odgovori