Bolu u desnom delu grudnog kosa ispod desne sise

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Dittohead
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 19, 2014 9:33 pm

Bolu u desnom delu grudnog kosa ispod desne sise

Post od Dittohead »

Kasljem vec otprilike 20-ak dana.. Iso sam kod pulmologa i prepisao mi je standardnu terapiju pronizon 5 dana durofilin 7 dana antibiotik neki 7 dana i neke sumece tablete 5 dana.. Ja sam sve to zavrsio i skoro nista nije bilo bolje a i dalje sam kasljao onako bas jako i naprezuci se dosta i konstantno po ceo dan zbog golicanja u dnu grla ispod adamove jabucice.. To je tako trajalo i trajalo ja sam radio jos puno testova i laboratoriju i CRP i bris nosa i zdrela i sve i to je sve doslo kako treba.. Medjutim pokazalo se da sam alergican na dosta stvari ali posle dugog perioda kasljanja.. I sada vec zadnjih 2 mozda 3 dana kada se zakasljem me jako zaboli deo ispod desne sise i kada se pipam na to mesto gde me boli kada kasljem me boli na pritisak.. Moje pitanje je dali je to moguce da sam samo uganuo neki mislic silnim kasljanjem dugi niz dana i de me samo zbog toga bola ili mislite da bih trebao da se obratim lekaru da mozda snimim pluca ili sta vec ? Ako moze pomoc bio bih vam zahvalan.. Znaci kad kasljem samo i kada se naprezem jer obicnim kasljucanjem ne mogu da otklonim iritaciju u grlu i to golicanje i suv kasalj.. Pa je mozda zbog toga .. Izvinjavam se sto sam ovoliko opsirno napisao ali morao sam detaljnije malo da obrazlozim.. Hvala vam na razumevanju.. :)
Odgovori