evo mog problema.naime nedavno,pre nekih desetak dana javilo mi se neprijatno osecanje,kao neko peckanje ili slicno u predelu leve sise(ne znam kako to da nazovem kod nas muskaraca).nije me bolela sama sisa vec oko nje i malo levo i dole kao i ispod nje.nije to bio konstantan bol niti neizdrziv vise je nervirao jer bi malo prestao pa se opet javio i tako danima.s vremena na vreme osetio bih i neki reski slabi bol i u plucima na dole od sise ili levo.nos mi je bio malo zapusen ali nijednog trenutka nisam niti kasljao niti kijao a nije me ni grlo bolelo.
pre par dana imao sam temperaturu od 37,7 stepeni ali je je sutradan prestala .odmah posle toga prestao je i taj bol i nije me vise posebno uznemiravao.
ali danas,na poslu,osetio sam opet neki bol,kao da me nesto pece ispod leve sise, tj izmedju sise i sredisnje grudne kosti,gore ka vratu.dal je to u plucima dal nije ne mogu tacno da kazem.bol nije konstantan vec se javi s vremena na vreme.kad udahnem duboko vazduh ne boli me nista u plucima.ali kad jako izdahnem vazduh osetim taj bol u trenutku kad izbacim skoro sav vazduh iz pluca.takodje se i javlja kad se malo napnem.
i dalje uopste ne kasljem niti kijam niti imam bilo kakav simptom sem ovog cudnog peckavog bola.
imam 32 godine i radim kao programer i provodim i 12 sati ispred racunara dnevno prilicno zguren nad monitorom(ako ima neke veze to)
pritisak mi je 120-70,nemam aritmija niti slicnih srcanih tegoba.
molim vas za pomoc sta ovo moze biti jer mi je lekar zakazao pregled tek za sedam dana jer je guzva u ambulanti a ja iskreno ne mogu toliko da cekam jer cu sve zivce pogubiti.(hipohondar