bol grudne kosti
Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav
bol grudne kosti
Imam 27 godina i vec 2 mjeseca osecam bol u grudne kosti,sternuma,kad ustanem ujutro kao da mi je grudna kost zgrcena i na dodir boli me.kad se razdvizim bol nestaje.nekad i osjecam kao da me boli grb u istoj visini na grudna kost.Bol ne osjecam kad udahnem,znaci nema veze stim.Neke dane nemam nista,dali je mozda na psihickoj osnovi?Nisam snimala pluca posto radimo na bebu pa nisam htela da se zracim.Kakav savjet bi mi dali?
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Setite se oboje nekih pokreta rukama i trupom koji mogu da izazovu upalu mishica oko grudnog kosha!
Vezbe, neke aktivnosti koej od skoro praktikuejte, polozaje dok spavate...
I malko se analizirajte, kada se taj 'bol' javlja, kad ste odmorni ili pospani, kad ste zagrejani ili nezagrejani....
Vezbe, neke aktivnosti koej od skoro praktikuejte, polozaje dok spavate...
I malko se analizirajte, kada se taj 'bol' javlja, kad ste odmorni ili pospani, kad ste zagrejani ili nezagrejani....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Ej evo opet menePrvo me je poceo boleti zeludac pa onda postepeno sam pocela da secam i ovu bol. Bol osecam ujutro kad se probudim kad hocu da se okrenem ode jedne strane na drugu a kod mene je od desne strane na leuvu, jer bol osecam na desnoj strani od pocetka rebara pa do predela srca. Isto tako bol osecam i kada se nagnen na stolicu na ledja onda bol je pulsirajuca samo kad disem. Ipam mislim da sve ovo dolazi od zeluca ali sta moze da bude sa zelucem da osecam toliku bol i u zelucu i u grudnoj kosti. Stavrno me je strah. SDta mislite koja ispitivanja bi trebala uraditi.
Hvala puno cao
Hvala puno cao
Pomozite kome je potrebno