bol grudne kosti

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
pukich
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 01, 2007 2:38 pm

bol grudne kosti

Post od pukich »

Imam 27 godina i vec 2 mjeseca osecam bol u grudne kosti,sternuma,kad ustanem ujutro kao da mi je grudna kost zgrcena i na dodir boli me.kad se razdvizim bol nestaje.nekad i osjecam kao da me boli grb u istoj visini na grudna kost.Bol ne osjecam kad udahnem,znaci nema veze stim.Neke dane nemam nista,dali je mozda na psihickoj osnovi?Nisam snimala pluca posto radimo na bebu pa nisam htela da se zracim.Kakav savjet bi mi dali?
Emiz
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Emiz »

Zdravo
I ja imam isti problem kao ti bas isti,I ja osecam bol u grudnoj kosti malo sa densne strane.
Molim sve da nam daju neki odgovor sta moze da bude?
Puno srece i meni i tebi
Pomozite kome je potrebno
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Setite se oboje nekih pokreta rukama i trupom koji mogu da izazovu upalu mishica oko grudnog kosha!

Vezbe, neke aktivnosti koej od skoro praktikuejte, polozaje dok spavate...

I malko se analizirajte, kada se taj 'bol' javlja, kad ste odmorni ili pospani, kad ste zagrejani ili nezagrejani....
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Emiz
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 26, 2008 1:02 pm
Kontakt:

Post od Emiz »

Ej evo opet menePrvo me je poceo boleti zeludac pa onda postepeno sam pocela da secam i ovu bol. Bol osecam ujutro kad se probudim kad hocu da se okrenem ode jedne strane na drugu a kod mene je od desne strane na leuvu, jer bol osecam na desnoj strani od pocetka rebara pa do predela srca. Isto tako bol osecam i kada se nagnen na stolicu na ledja onda bol je pulsirajuca samo kad disem. Ipam mislim da sve ovo dolazi od zeluca ali sta moze da bude sa zelucem da osecam toliku bol i u zelucu i u grudnoj kosti. Stavrno me je strah. SDta mislite koja ispitivanja bi trebala uraditi.
Hvala puno cao
Pomozite kome je potrebno
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Svi simptomi su od zeludca.
Obrati se lekaru opshte prakse pa neka te uputi gastroenterologu!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori