Adenovirus - koksaki ?

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
xz9
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 21, 2007 1:20 am

Adenovirus - koksaki ?

Post od xz9 »

Evo, vec 10 dana sam jako malaksala, tesko disem, kao da ne disem uopste, i boli me podrucje oko leve lopatice, a nekad me steze i pri dnu pluca. Da odem u prodavnicu mi je tesko kao da treba da pesacim 20 kil,ometara, a blizu mi je. Doktorka kaze da je adeno virus. Nisam radila pretrage krvi , vec pijem antibiotik i na bolovanju sam Imam bol u predelu ledja, kicme, leve lopatice, a boleli su me jako i zglobovi.
Imam zalepljenu plucnu maramicu jos od pre nekog zapaljenja pluca.
Pre nekoliko godina sam imala koksaki virus, koji mi je bio napao srce, pa se sad plasim da nije opet on. Ne znam sta da radim.
Inace imam hronicni bronhitis od pre.
Kasljem, ali malo. Imam osecaj kao da ce mi nesto puci iza levog plecnog dela.
Ne znam kako da se ponasam. Imam apetit, ako to nesto znaci. Imala sam temparaturu, 38,5, sad ne. Samo sam strasno, strasno umorna.
Od predhodnog koksakija sam imala izliv neki u predelu perikarda, pa se bio povukao.
Korisnikov avatar
draganvma
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 8:07 pm

Post od draganvma »

Blago vasoj Dr kada je takav dijagnosticar :o
I onom Ljubisi trgovcevicu se "javljalo"...da nije i ona iz te familije? :lol:
A kako se to postavlja Dg adenovirusne infekcije bez serologije?
Osnovno je da ako ste imali Koksaki da se ponovi virusologija. Nije na odmet ni pregled kardiologa. Ne bi bilo lose uzeti i briseve na aerobe, anaerobe, gljivice....
To bi se ukratko zvala savremena medicina. :wink:
sva pitanja u vezi kalkuloze urotrakta (kamen u bubregu i mokraćnim kanalima) mozete poslati na [email protected]
Odgovori