Adenokarcinom pluca

Postavite pitanja ili podeliti savete i iskustva o oboljenjima disajnih organa. Saznajte kako se astma, hronična opstruktivna bolest pluća, emfizem, tumori pluća, hronična ili akutna, bakterijska ili virusna upala pluća, preveniraju, dijagnostikuju i leče.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Branislav

Odgovori
Makica44
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 05, 2014 8:56 pm

Adenokarcinom pluca

Post od Makica44 »

Ljudi pomozite..ocajna sam..majka mi je otisla u bolnicu u sremsku kamenicu pre 16 dana.radjene su joj svakakve analize,otkriven je adenokarcinom pluca na oba plucna krila.kazu da nije operativno..da ce probati hemoterapiju..i da se nije prosirio dalje..nalaz bronhoskopije je poslat na analizu opet,dublje secenje kako kazu..da se utvrdi koji je tip adenokarcinoma i da odrede terapiju..tako mi kaze doktorka..dok to ne stigne za 10 dana plasim se da ce se prosiriti dalje!majci je stavljeljen dren sa nekom flasom vec 7 dana..tecnost je u pocetku u njoj bila ispunjena sekretom a sada je tecnost bistra.ima li neko iskustva sa ovim?sta ste radili?gde trazili pmoc?za sad majka sedi u bolnici bez ikakve terapije...tresem se od straha i neprestano placem od kako sam saznala za dijagnozu pre 4 dana..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Adenokarcinom pluca

Post od aaaca »

Зашто се чекало годину дана?

Read more: http://www.doktor.rs/forum/pitanja-odgo ... z3ahKU66iy
Odgovori