imala sam pobacaj tj porodjaj u petom mesecu trudnoce,i ranije sam vam pisala ali mi se niste javili jer sam na ovom forumu napisala velikim slovima pobacaj tj.prolaps plodovih ovojaka. Kako je od tog slucaja proslo tri meseca tek sada nastojim da se opustim,sta sve treba da uradim kako bih planirala novo zacece. u prva tri meseca bila sam pod dabrostonom tako da mi je doktor po prestanku kontrakcija savetovao da ne pijem vise i da se opustim i uzivam u trudnoci. do nemilog dogadjaja je doslo ponavljanjem kontrakcija. bilo je strasno ne smem vise da se prisecam jer je to jedna velika trauma. jos nisu stigli rezultat hp.a ja sam u medjuvremenu imala kontrolu i sve je u najboljem redu. cervikalni i vag.bris je u redu,a nalazi na hlamidiju i ureapl.i mikoplazmu su negativni. treca grupa sekreta.
Obgyn strasno je bolno iskustvo izgubiti toliko zeljeno dete (sina) a svi najblizi me uveravaju da ce sve proci i da cu imati dece itd. I dan danas neznam koji su to uzroci bili?! Inace imam 34 g. i to mi je bila prva trudnoca za koju su mi masa lekara rekla da je sasvim ok i da nema razloga za strah.,zbog godina. Poradjali su me indukciono a davan mi je longacef svo vreme.Poradjala sam se 15 sati,ali na svu srecu do komplikacija nije doslo.Doslo je do oticanja plodove vode ,tj ustanovljen je ultrazvukom prolaps plodovih ovojaka, i krenuo je porodjaj.
Molim vas Obgyn javite mi se.
Obgyn,javite se molim Vas
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 10, 2007 8:27 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Obgyn,javite se molim Vas
valery