Neprijatan miris tela
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Neprijatan miris tela
Pozdrav,ja imam jedan veliki problem...A TO JE NEPRIJATAN MIRIS TELA!!!Kupam se dva puta dnevno ali nishta<
s
nije valjda celig tela ili su problem noge ili ispo pazuha ili ?
Nije dobro previse kupanja-tj moguce je da unistis sopstveu zastitu koze a ako je u pitanju Znoj ispod pazuha ili noge moja preporuka je obitin prah,naravno cistoca odece ,obuce kao i samog tela-sto je moguce manje hemikalija,parfema (domaci sapun na kraju je najsigurniji)
Pisi konkretnije ako hoces konkretniji odgovor.
Nije dobro previse kupanja-tj moguce je da unistis sopstveu zastitu koze a ako je u pitanju Znoj ispod pazuha ili noge moja preporuka je obitin prah,naravno cistoca odece ,obuce kao i samog tela-sto je moguce manje hemikalija,parfema (domaci sapun na kraju je najsigurniji)
Pisi konkretnije ako hoces konkretniji odgovor.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 1:43 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
PRIRO-BIT 1
Ova tema je već bila ali je veerovatno niste primetili.Za prekomeerno znojenje i neprijatan "miris" tela jedan od naj efikasnijih preparata je PRIRO-BIT 1.To je proizvod koji je osmislio Dr.Miškeljin pre petnaestak godina i prodaje se isključivo preko mreže preduzeća NEONET.
Pre kupanja se na vatu nakaplje nekoliko kapi PRIROBIT-a i premažu oni delovi tela koji imaju problem sa znojem. Za desetak sekundi bakterije i gljivice su uništene.Bakterije i gljivice su jedini razlog što znoj ima neprijatan miris.Cena PRIRO-BIT 1 je 570,00 din.a ako se nabavlja pouzećem onda plus PTT troškovi.Ukoliko ste zaineresovani pogledajte tekstove koje sam ranije pisao na ovu temu.
Pre kupanja se na vatu nakaplje nekoliko kapi PRIROBIT-a i premažu oni delovi tela koji imaju problem sa znojem. Za desetak sekundi bakterije i gljivice su uništene.Bakterije i gljivice su jedini razlog što znoj ima neprijatan miris.Cena PRIRO-BIT 1 je 570,00 din.a ako se nabavlja pouzećem onda plus PTT troškovi.Ukoliko ste zaineresovani pogledajte tekstove koje sam ranije pisao na ovu temu.