Neprijatan miris tela

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
pera_ZR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2007 12:31 am

Neprijatan miris tela

Post od pera_ZR »

Pozdrav,ja imam jedan veliki problem...A TO JE NEPRIJATAN MIRIS TELA!!!Kupam se dva puta dnevno ali nishta<
Batucko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 25, 2007 4:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Batucko »

Bar neko da odgovori

koje si pigmintacije tela ?
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

s

Post od vasa »

nije valjda celig tela ili su problem noge ili ispo pazuha ili ?
Nije dobro previse kupanja-tj moguce je da unistis sopstveu zastitu koze a ako je u pitanju Znoj ispod pazuha ili noge moja preporuka je obitin prah,naravno cistoca odece ,obuce kao i samog tela-sto je moguce manje hemikalija,parfema (domaci sapun na kraju je najsigurniji)
Pisi konkretnije ako hoces konkretniji odgovor.
jelica_813
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 1:43 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jelica_813 »

Koji prah????? Ja nemam neprijatan miris, al se mnogo znojim :cry:
Ne pomazu stikovi, sapuni... :cry: :cry: :cry: :cry:
Duća
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 06, 2006 9:41 am
Kontakt:

PRIRO-BIT 1

Post od Duća »

Ova tema je već bila ali je veerovatno niste primetili.Za prekomeerno znojenje i neprijatan "miris" tela jedan od naj efikasnijih preparata je PRIRO-BIT 1.To je proizvod koji je osmislio Dr.Miškeljin pre petnaestak godina i prodaje se isključivo preko mreže preduzeća NEONET.
Pre kupanja se na vatu nakaplje nekoliko kapi PRIROBIT-a i premažu oni delovi tela koji imaju problem sa znojem. Za desetak sekundi bakterije i gljivice su uništene.Bakterije i gljivice su jedini razlog što znoj ima neprijatan miris.Cena PRIRO-BIT 1 je 570,00 din.a ako se nabavlja pouzećem onda plus PTT troškovi.Ukoliko ste zaineresovani pogledajte tekstove koje sam ranije pisao na ovu temu.
Odgovori