Vec neko vreme imam problem da mi se desi da,kad se bavim sportom ili ako nisam dovoljno naspavan pocne da mi treperi pred desnim okom.To traje jedno pola sata tako da mi se slika pred ocima lomi ili ne vidim jasno,zatim polako prestaje i vid se vraca u normalu,zatim pocnje polako da me glava boli,boli me toliko da me hladan znoj obliva i bolovi su nesnosljivi,javlja mi se mucnina u stomaku,bol u zeludcu,jednostavno sam sav slomljen .Tako me jako boli jedno 2 - 3 sata i onda se polako bol smanji i tako taj srednji bol konstantno me lomi jedno 3 dana.
Bio sam kod ocnog,kazu sve u redu,jos samo nisam bio na snimanje CT glave i vratnog dijela.Interesuje me da li neko mozda ima-o slican problem i voleo bih da mi neko kaze o cemu se zapravo radi. Unapred hvala!!!
p.s. bavio sam se sportom-fudbalom preko 10 god,a sad sam prekinuo zbog faxa.
Jaka glavobolja
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 17, 2007 2:36 pm
..nazalost..klasicna migrena...
..prijatelju..moram da ti odgovorim..imas klasicnu migrenu, isto kao i ja >(
..sto si stariji sve cebiti vise bolova, ali ako se pazis mozes da sprecis bar nekolicinu glavobolja.
Pij dosta kisele,izbegavaj kasnu veceru, slatko, kavu, sunce, nemoj da se prenajedas i sl.
Poz
..sto si stariji sve cebiti vise bolova, ali ako se pazis mozes da sprecis bar nekolicinu glavobolja.
Pij dosta kisele,izbegavaj kasnu veceru, slatko, kavu, sunce, nemoj da se prenajedas i sl.
Poz