KONTRAKCIJE POCETKOM 5 MESECA,TEMPERATURA
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
KONTRAKCIJE POCETKOM 5 MESECA,TEMPERATURA
Usla sam u peti mesec, pre 3 dana sam bila kod doktora na pregledu zbog bolova u stomaku koje imam. rekao mi je da imam kontrakcije na prednjm zidu,i dao mi je lek za njih. pored kontrakcija imam i temperaturu koja traje vec 7 dana i ne prelazi 37,3 max. pijem paracetamol. ne kasljem, ne kijam,nisam prehladjena. anemicna sam,nalaz urina mi je dobar. sekret je druga grupa, a bakterioloski nalaz pokazuje dosta leukocita. da li ima neko da mi pomogne??? koliko su opasne kontrakcije u 5 mesecu??? i ova temperatura,koju ne mogu da savladam. unapred zahvalna!!!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Okt 16, 2007 9:59 am
Cao! I ja sam u nedelju usla u peti mesec a kontrakcije imam od pocetka trudnoce. U pocetku su bile jace pa su se smanjile pa opet jace pracene bolom u donjem delu stomaka i tada mi je ukjucena terapija partusisten i verapamil koji sam pila mesec dana i jako mi je smetao i imala sam jake nus pojave i prestala sam samoinicijativno da ga pijem. Sinoc sam opet bila na kontroli i dalje su prisutne kontrakcije na prednjem zidu i preporuceno mi je mirovanje. Mislim da i ti treba da mirujes i bice nadam se bolje.