ULOSCI

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jefi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 18, 2007 2:31 pm

ULOSCI

Post od jefi »

Mozete li da mi preporucite neke pamucne uloske bez one plastike koje se mogu naci u beogradu?
Ako mozete recite mi I cene!
Jelena1985
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 04, 2007 1:00 am

Post od Jelena1985 »

Ne znam sta ti znaci ovo "bez one plastike", ne znam sta podrazumijevas pod tim. Mogu ti samo reci da ja koristim usloske Feel Fine i oni su 100% pamucni, zadovoljna sam, nisu skupi. A kao dnevne uloske koristim Vir uloske koji su isto tako 100% pamucni. Nisam iz Beograda, pa ne znam gdje tamo da ih kupis, pretpostavljam u velikim trznim centrima, hipermarketima kao sto je npr.Mercator i sl.
KK
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 10, 2006 4:31 pm

Post od KK »

Bila je vec slicna tema.

Postoje ulosci od vate u mrezici od gaze. Prirodno 100%.

Ja ih koristim, i odlicni su. Ima ih u Rodicu, Merkatoru, Liliju... Jeftiniji su od ostalih ulozaka.
jefi
Stalni član
Stalni  član

Post od jefi »

hvala na odgovoru
lubilia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 09, 2007 1:19 am

Post od lubilia »

A postoje i moderni pamucni ulosci, lepih boja i dezena, sa krilcim,a ili bez, dnevni, nocni ili obicni - koji se peru.
to je naekoloskije i nakzdravije resenje, ako zelite time da se "zamarate".

Takodje postoje i silikonske casice koje se gurnu u vaginu, u njima se kupi krv, pa se casica izvadi, opere i ponovo stavi.
jefi
Stalni član
Stalni  član

Post od jefi »

a libress jel su oni pamucni-koza mi je mnogo osetljiva sa mrezastim se nikako ne snalazim ne mogu uopste da ih koristim pa mi trebaju neke druge pamucne ali koje su zapakovani u posebno pakovanje (svaki ulozak u svoj omot)
jefi
Stalni član
Stalni  član

Post od jefi »

a libress jel su oni pamucni-koza mi je mnogo osetljiva sa mrezastim se nikako ne snalazim ne mogu uopste da ih koristim pa mi trebaju neke druge pamucne ali koje su zapakovani u posebno pakovanje (svaki ulozak u svoj omot)
Odgovori