nabavka insulina

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

nabavka insulina

Post od Duskoo »

Mi koristimo aktrapid i insulatard za demipen na pola jedinice toga hvala bogu kod nas nema pa da li iko zna neku sveziji informaciju hoce li ova propala drzava u kojoj je nazalost sve vise dece ikada proizvoditi ili uvoziti isti ili...tj gde ga ima na recep naravno ili bar ima li igde i za pare i naravno onu vedriju stranu koliko kosta posto preko interneta ne salju u nasu drzavu jer smo mi prevaranti lopovi sugavi.....znate svi vec to....
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

Hemofarm zateze sa proizvodnjom, nikako da pocnu, valjda prvo da zavrse ovu akciju sa bocicama 100-jedinicnog insulina. U medjuvremenu, roditelji se dovijaju da im neko donosi iz Madjarske i sl. ... :(
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Post od Duskoo »

Hvala iskreno se nadamo da ce to biti skoro inace ce nam rodjaci bankrotirati :lol:
tata sreten
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 15, 2005 4:03 pm

Post od tata sreten »

Imate li neke informacije kako tece ova zamena starog 40ml insulina za novi, 100ml?
Da li smem da koristim (i dokle) ove moje zalihe starog 40ml insulina?

Pre neki dan sam dobio novi 100ml, koji jos nisam poceo koristiti.
Iskreno, strah me je da ce mi samo capiti ove bocice, a nece dati nove... :roll:
Ima li neko iskustva sa time?
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Diabeta »

Stare zalihe trosite sve dok imate stare spriceve. Najvaznije je da ne mesate nove insuline sa starim spricevima i obratno. U protivnom, dacete ili 2.5 puta vecu ili 2.5 puta manju dozu! Sva objasnjenja imate na www.diabeta.net
Odgovori