trudna si

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
mekerno
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2007 1:29 am

trudna si

Post od mekerno »

Ja sam prva dva meseca trudnoce imala menstruaciju i onda mi je u trecem kasnila, uradila sam test=pozitivan onda ulra zvuk kada sam se uverila da mi je vec kraj treceg meseca, hitno sam abortirala jer nisam bila planirala, a sad ne mogu da se nakajem!
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

Ne mogu ni da zamislim koliko ti je zao i tesko :cry: , ali uradila si ono sto si uradila. Da si imala dovoljno vremena da razmisls bilo bi drugacije.
Ono najgore sto mozes da ucinis sebi je da se proganjas i krivis za to. To ti uzima zivce i energiju, a ne vodi nicemu. :roll:
Ovo ti je velika, i nazalost, teska skola koju prolazis, ujedno i poruka da sledeca trudnca treba da bude planirana.
Pokusaj da prestanes sa kajanjem i krivljanjem sebe.
Nadamo se da ces uskoro pisati o drugim temama, i naravno o novoj trudnoci koju ces ovog puta izneti do kraja.
pozdrav i drzi se
mekerno
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2007 1:29 am

greska

Post od mekerno »

hvala puno na podrsci, ja sam se malo zeznula. Htela sam da odgovorim devojci koja se zapitala da li je trudna, pa sam umesto na odgovori otisla na novu temu, ali u svako; slucaju hvala.
Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

Ako je tako, pokusaj da nadjes temu na kojoj je ta devoka pisala i iskopiraj svoj post (ukoliko vec nisi).
Pozdrav
Odgovori