treba mi pomoc hitno!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
svrcojla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 09, 2007 11:30 pm

treba mi pomoc hitno!!!

Post od svrcojla »

pre sedam dana sam imala nezasticen odnos i nakon toga sam popila pilulu za dan posle. Taj dan je ujedno bio i poslednji dan moje menstruacije. Posle sedam dana pocela sam da krvarim, krv je cudne boje i sa ugruscima. Nikada pre mi se to nije dogodilo. Da li ima veze sa tabletama ili je nesto drugo u pitanju??
meri83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 11, 2007 8:42 pm

Da

Post od meri83 »

Ima veze sa tabletama, jer su one ustvari vestacki hormoni. Opusti se i ne plasi se. Ako ti sledeca redovna menstruacija ne bude bila ok idi obavezno kod ginekologa. Mada ni ja nisam toliko strucna, zasto ne odes odmah kod ginekologa? Najbolje resenje, zar ne? I zapamti, ne postoje glupa pitanja i doktori su duzni da ti savesno pomognu!
romantic witch
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 04, 2007 3:42 pm

Post od romantic witch »

Uf i meni se desilo nesto slicno, isto sam dobila posle 7 dana od pilule, trajalo je samo 3 dana i krv je bila ista kao i obicno... Trebalo bih da dobijem ovih dana i pomalo me hvata frka, ako ne iskuliram verovatno ce kasniti na psihickoj bazi, mada mislim da ce sve proci u redu...
Odgovori