ja sam sad u 9 nedelji trudnoce i evo vec 2 ipo nedelje se borim sa mucinama , povracam dosta a zeludac ne prestaje da me boli po celi dan imam bolove slabo mogu da jedem cak i u toku noci probudim se u wc i obavezno bol u zeludac stoji i moram povratit.
pisite mi kako ste vi to prezivljavale i koliko je to kod vas trajalo.. kad ste prestali da povracate?
ah bas je ovo uzasno tesko
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 10:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 10:14 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 12:39 pm
Treba da odes doktoru, ako sve izbacis sto pojedes, mozda ces dobijati infuziju
Evo ti jedan dobar sajt
http://forum.roditeljportal.com/forums/ ... asp?fid=41 podeli svoje iskustvo sa ostalim trudnicama, mozda ces dobiti i koji dobar savet
Evo ti jedan dobar sajt
http://forum.roditeljportal.com/forums/ ... asp?fid=41 podeli svoje iskustvo sa ostalim trudnicama, mozda ces dobiti i koji dobar savet
Dok stignes na red, promene se pravila.
BUBAMARICE,komsinice
,probaj sa nekim slanim krekerima,to je jedino pomoglo mojoj sestri kad je bila trudna.Kad se ujutro probudis,dok si jos u lezecem polozaju pojedi 5-6 komada.To je njoj mnogo pomoglo a bilo je po savetu njene doktorke.Mozes da probas i neki od WASA proizvoda,mozda crisp'n light...Zelim ti laku trudnocu 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Da najbolje je da ujutru pre nego sto ustanes pojedes nesto, krekeri nisu losa ideja. To sam i ja nasla na par sajta dok sam bila u ovom stadijumu. Ja sam licno imala popodnevne i vecernje mucnince i povracanja, pa sam imala srecu sto sam ujutru mogla da pojedem pravi obilan dorucak koji mi je davao snage za taj dan. Znam da ti nije lako, ali veruj mi to ce brzo proci...