Gnojna kesica hehe...

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Vrba
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 04, 2006 3:49 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Gnojna kesica hehe...

Post od Vrba »

Imam gnojnu kesicu ispod donje leve jedinice. Vrlo je mala, ali je tu već nedelju dana. Ne znam da li bih trebala da posetim zubara? Raste mi osmica sa te strane, ne znam da li to ima neke veze... i to raste jako krivo, nema mesta za nju, gužva je i stvarno nema potrebe da raste :roll: :-?
Milka R
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 27, 2007 2:38 pm

Post od Milka R »

Nadam se da ste posetili zubara jer mislim da ta fistula netreba da se zanemaruje.Pozdrav!
jacabl
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 11:05 pm

Post od jacabl »

ma kakav,ne treba nista da radis... :o :roll: frizeru obavezno otidji
Vrba
Stalni član
Stalni  član

Post od Vrba »

Hm...
Poslednja izmena od Vrba u Pon Dec 10, 2007 12:42 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Vrba
Stalni član
Stalni  član

Post od Vrba »

Jaco iz Banjaluke, ne vidim potrebu za tolikim cinizmom.

Nisam otišla kod zubara, povukla se kesica, ali nisam ni kod frizera. Baš su me sirotu isprozivali na nekom drugom forumu kako ne idem kod frizera te, shodno tome, nisam "kulturna"..... u situaciji gde sam branila baš med. profesiju..... ali svetu se ne može ugoditi, zar ne?

Osmica krene pa stane i svaki put kad krene baš boli. Taj zub jednostavno nema gde da izađe, gledala sam... i desni se tu završavaju... nema ih više :roll:
A sad baš da je vadim malo mi ekstremno..... pre neki dan me bolela cela donja vilica :-? sad ne boli ništa..... :cry:
Odgovori