Operisana prije dvije godine

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
KMKM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 07, 2007 10:02 pm

Operisana prije dvije godine

Post od KMKM »

Pomozite mi da makar poslije dvije godine saznam sta se samnom desilo najmanje pet ljekara mi je tumacilo nalaze i svi su mi dali drugaciji odgovor
i ja vec dvije godine ne spavam i stvarno nemogu vise.
Ako moze neko da mi ovo protumaci

PH-254/06 Cystadenoma serosum tubae uterinae.
Endometriosis muris tubae uterinae.Hydrosalpinx.

PH-289/06 Graviditas tubaria ( krv, resice horiona i decidua u lumenu tube ).

E ovo trece nisam sigurna da li cu dobro prepisati necitko je

PH-213/06 Maturatio irregularis endometri endogenes.Fragment izrazito edematozne strane ili strome do srednje guste sa zlijezdama pro......ciji i fazama sekrecije u materijalu je prisutan i fragment ka....itno izmjenjenog plocasto slojevitog epitela

Molim vas ako je neko strucan i voljan da mi pomoogne i objasni o cemu se radi .Prvo su mi rekli da je nesto sumnjivo i moze da bude opasno i da ne brinem zato sto se i rak lijeci ako se na vrijeme otkrije,tri patologa su pregledala taj materijal i na kraju mi rekli da nije nista opasno i da budem bez brige.Kako da nebrinem poslije onakvih sumnji,ja evo vec dvije godine nespavam i nerviram se nemogu vise poludicu.
Sve sam na internetu pretresla sto sam nasla o tome i samo sebi jos vecu zbrku napravila u glavi.
Molim vas da mi objasnite o cemu se radi
- sta je tu moglo da bude opasno
- sta je tu moglo biti sumnjivo
- sta je tu na vreme spreceno
- sta sve to znaci

MOLIM VAS JOS JEDNOM I HVALA UNAPRED.
KMKM
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 07, 2007 10:02 pm

Post od KMKM »

moje pitanje ima 40 pregleda a niti jedan odgovor

da li je moja dijagnoza toliko strasna da niko ne zeli da mi da ni jedno objasnjenje niti savjet ili nema niko strucan ili neko sa slicnim iskustvom na forumu da mi da neko objasnjenje

bilo kakav odgovor bi mi dobrodosao pa vas molim da mi odgovorite ili bar da me uputite gdje bi mogla dobiti objasnjenje za svoj problem

molim vas ko boga vas molim
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Verovatno niko od onih koji su procitali ne zna da ti odgovori, kao sto ne znam ni ja jer nisam strucna. Pogledaj u ovom linku kako da ispravno postavis pitanje pa ce verovatno neko od doktora da ti odgovori.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=1580
Ksenija72
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 25, 2007 3:28 pm

Post od Ksenija72 »

Naslovi pitanje tj. temu na ime dr Peđe i sigurna sam da će ti odgovoriti...
Sve najbolje
Ksenija
Odgovori