mom decku su dijagnosticirali bakterije u urea i mikroplazmi i kandidu .....mene zanima koliko je to opasno ,kako i koliko dugo se lechi i josh neku korisnu informaciju
unapred hvala
ureaplazma,mikroplazma ,kandida
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Mar 06, 2005 10:07 pm
Za pocetak u pitanju su mikoplazme. A moram da primetim da je nastala prava epidemija ureaplazmi. Neverovatno koliko ljudi na svakom koraku pije Dovicin, a kasnije iz price se ispostavi da svi piju zbog ureaplazmi, ali se retko ko udubljuje vise u problematiku samih bakterija. Iz onoga sto sam ja nasla na internetu toliko su sitne da se takoreci do skora nije ni znalo za njih i uzasno je koliko su ruzne
I nije neka uteha?
Salu na stranu, ukoliko pocnes da trazis po internetu o ovim stvarcicama samo ces navuci strah, jer oni uglavnom navode najekstremnije slucajeve.
Kandida je gljivica.. ali o tome neka prica neko strucniji.. u svakom slucaju.. sve ovo se da izleciti samo treba upraznjavati pravu terapiju i bez odnosa u tom periodu!

Kandida je gljivica.. ali o tome neka prica neko strucniji.. u svakom slucaju.. sve ovo se da izleciti samo treba upraznjavati pravu terapiju i bez odnosa u tom periodu!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koliko ja znam
Koliko sam ja upoznata urea i mikoplazma, kao i klamidija su polimorfonukleari, i ima ih u normalnoj flori vagine u maloj kolicini, kada se poveca broj sto moze da prodje bez ikakvih simptoma, treba ih leciti, na osnovu tvog nalaza, ginekolog ce ti dati terapiju, koju samo treba da sprovedes do kraja i pridrzavas se uputstava.
Bez obzira na rezultate tvog decka, otidji u Gradsku bolnicu, porodiliste, neka ti urade cervikalni bris na klamidiju, urea i mikoplazmu kao i bakterioloski bris cerviksa, sve ukupno kosta 1450dinara, trenutno je najeftinije kod njih, rezultati su ti gotovi za 2-3 dana, sa tim rezultatima ako su pozitivni pravac kod svog dr. Ako nemas nekog svog u kog imas poverenja, mozes da odes takodje tu u bolnici u ambulantu, ili vec po preporuci kod nekoga. U svakom slucaju nije za paniku
Bez obzira na rezultate tvog decka, otidji u Gradsku bolnicu, porodiliste, neka ti urade cervikalni bris na klamidiju, urea i mikoplazmu kao i bakterioloski bris cerviksa, sve ukupno kosta 1450dinara, trenutno je najeftinije kod njih, rezultati su ti gotovi za 2-3 dana, sa tim rezultatima ako su pozitivni pravac kod svog dr. Ako nemas nekog svog u kog imas poverenja, mozes da odes takodje tu u bolnici u ambulantu, ili vec po preporuci kod nekoga. U svakom slucaju nije za paniku

-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 17, 2005 6:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
nema j eu normalnu floru?
A ako je nema u normalnu flori vagine kako sam je ja dobila?
Nisam imala seksulane odnose dugo vremena i sad zabelezujem neke simptome klamidije kao beli iscedak i pecenje,svrbez...sigurna sam da imam gljivicno obolenje:(
A procitala sam da najbolje se leci sa vaginalne tablete i da tablete oralne ne pomazu bas mnogo...
Nisam imala seksulane odnose dugo vremena i sad zabelezujem neke simptome klamidije kao beli iscedak i pecenje,svrbez...sigurna sam da imam gljivicno obolenje:(
A procitala sam da najbolje se leci sa vaginalne tablete i da tablete oralne ne pomazu bas mnogo...
a sta da kazem ovde....