gastroskopija

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
verka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 05, 2007 4:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

gastroskopija

Post od verka »

Imam problema sa stomakom ili tacnije sa cestim dijarejama od aprila meseca.Bilo je cak i krvi u stolici.Gastroenterolog mi je napisao da treba da radim gastroskopiju i sigmunoskopiju sa biopsijom sluznice.A ja pitam ako neko moze da mi da odgovor zar nema nesto pre toga da se radi da ne mora biti toliko neprijatno.Iskreno i plasim se. :(
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Simptomi koje ste opisali traze da se otkloni sumnja na neka ozbiljna oboljenja koja ako se i jave danas medicina uspesno leci ako se pacijent javi na vreme!
Ova dva pregleda nisu prijatna ali su bezbedna, nemate se cega plasiti jedino cete imati neprijatan osecaj za vreme njihovog izvodjenja, ali vam se nista ne moze dogoditi.
verka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 05, 2007 4:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

gastroskopija

Post od verka »

Hvala i nije mi neka uteha.Uhhhh.... Ali ono sto se mora i nije tesko tako da se nadam da ce sve biti ok.To je daleko jos tako da necu da razmisljam o tome verovatno ce mi to raditi u Januaru ili Februaru.Hvala u svakom slucaju na vasem vremenu koje ste odvojili za mene.Pozdrav...
Odgovori