gastroskopija
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 05, 2007 4:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
gastroskopija
Imam problema sa stomakom ili tacnije sa cestim dijarejama od aprila meseca.Bilo je cak i krvi u stolici.Gastroenterolog mi je napisao da treba da radim gastroskopiju i sigmunoskopiju sa biopsijom sluznice.A ja pitam ako neko moze da mi da odgovor zar nema nesto pre toga da se radi da ne mora biti toliko neprijatno.Iskreno i plasim se. 

Simptomi koje ste opisali traze da se otkloni sumnja na neka ozbiljna oboljenja koja ako se i jave danas medicina uspesno leci ako se pacijent javi na vreme!
Ova dva pregleda nisu prijatna ali su bezbedna, nemate se cega plasiti jedino cete imati neprijatan osecaj za vreme njihovog izvodjenja, ali vam se nista ne moze dogoditi.
Ova dva pregleda nisu prijatna ali su bezbedna, nemate se cega plasiti jedino cete imati neprijatan osecaj za vreme njihovog izvodjenja, ali vam se nista ne moze dogoditi.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Dec 05, 2007 4:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
gastroskopija
Hvala i nije mi neka uteha.Uhhhh.... Ali ono sto se mora i nije tesko tako da se nadam da ce sve biti ok.To je daleko jos tako da necu da razmisljam o tome verovatno ce mi to raditi u Januaru ili Februaru.Hvala u svakom slucaju na vasem vremenu koje ste odvojili za mene.Pozdrav...