Kako je došla sezona gripa, prehlada i češćeg boravka u zatvorenim prostorijama razmišljam o kupovini ovlaživača vazduha.
Kakva su iskustva onih koji ga koriste? Da li ste primijetili manje obolijevanje vaše dječice od bolesti disajnih puteva?
Ovlaživač vazduha
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 11:33 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam prosle zime chicov ovlazivac vazduha i iskreno vec se pokvario.
Uzela sam onaj besumni a daleko je od besumnog.
Jedino sto sam primetila jeste cim cerka pocne da smrka u toku noci ja ukljucim ovlazivac i ona prestane.
Jeste dobra stvar jer kod nas u stanu se stvarno tokom noci osusi vazduh da jedva prodisemo ujutru.
Uzmi ga obavezno mnogo dobra stvar.Mozes da ga ostavis celu noc da radi i kada se isprazni sam se iskljucuje.Samo ce ti trebati vremena da se naviknes na zvuk aparata.
Uzela sam onaj besumni a daleko je od besumnog.

Jedino sto sam primetila jeste cim cerka pocne da smrka u toku noci ja ukljucim ovlazivac i ona prestane.
Jeste dobra stvar jer kod nas u stanu se stvarno tokom noci osusi vazduh da jedva prodisemo ujutru.
Uzmi ga obavezno mnogo dobra stvar.Mozes da ga ostavis celu noc da radi i kada se isprazni sam se iskljucuje.Samo ce ti trebati vremena da se naviknes na zvuk aparata.

Yeckar
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Kontakt:
Pa i ja sam razmisljala o tome, ali mi je pedijatar preporucio da stavim jednostavno na radijator posudicu sa vodom ili mokar peskir. Razgledala sam te aparate ali sam naisla i na to da posle izvesnog vremena ako se ne ciste kako treba mogu i da izbacuju razne nepozoljne materije u prostoriju (gljivice, bakterije i sl. ). Ja sam za sad odustala....
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 14, 2005 3:13 pm
Mislim da to sa hvatanjem bakterija i gljivica ne bi trebao biti problem ako se redovno čisti, već prema uputstvu za rukovanje.
A modeli koje sam gledala - pa ne sjećam se, ono što mi je izbacio Google od domaćih stranica kad ukucam ovlaživač vazduha. E da, a tu nađoh i nekih jonizatora od 20-30 EUR. Vrijedi li to čemu?
A modeli koje sam gledala - pa ne sjećam se, ono što mi je izbacio Google od domaćih stranica kad ukucam ovlaživač vazduha. E da, a tu nađoh i nekih jonizatora od 20-30 EUR. Vrijedi li to čemu?