Enterococcus spp.?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Enterococcus spp.?
U 4 sam mesecu trudnoce, zbog bolova u donjem delu stomaka, doktorka je trazila nalaz urinokulture. Nalaz je stigao juce, IZOLOVANO: ENTEROCOCCUS SPP. 60.000 u 1 ml urina. Doktorka je na putu trenutno, mobilni joj je iskljucen i ja sam morala da se obratim nekom sa foruma u nadi da ce mi reci o cemu se radi, da li je ovo opasno, kako se leci, sta da radim preventivno? Imala sam dva puta spontani i sada se jako plasim. Unapred hvala!
U 39. sam nedelji i bas danas su mi stigli rezultati vaginalnog brisa - Enterococcus.
Dobila sam terapiju Polygynax vaginalete.
Rekli su mi da nije nista strasno. Da je to bakterija koja zivi u debelom crevu.
Bitno je da si otkrila na vreme i da pocnes sa terapijom sto pre pa ako ne dobijes svoju lekarku do sutra - najbolje je da odes kod drugog lekara da ti prepise odgovarajuce lekove.
Pozdrav.

Dobila sam terapiju Polygynax vaginalete.
Rekli su mi da nije nista strasno. Da je to bakterija koja zivi u debelom crevu.
Bitno je da si otkrila na vreme i da pocnes sa terapijom sto pre pa ako ne dobijes svoju lekarku do sutra - najbolje je da odes kod drugog lekara da ti prepise odgovarajuce lekove.
Pozdrav.