Neprijatan miris stopala

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

dekac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 2:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dekac »

A ako se omane u prevenciji ?
Nemoj pogresno da me shvatis ali nasi lekari su(ne svi naravno)tuga.Za pocetak sredinu i kraj pominju higijenu.Nisam toliko blesav da ih lazem a jos manje sam lud da izbegavam kupanje tako da...kad im pomenes neki takav problem kazu ti''voda i higijena'' kad im kazes da s tim''sportom''nemas probleme i da je mozda pitanje u nekim drugim stvarima gledaju te belo.
Kog lekara ganjati za gorepomenuti problem(ako se u prevenciji zakasnilo)?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm

Post od DRAGANA 15 »

Ne znam na koji gore pomenuti problem si mislio? na neprijatan miris ili na gljivice? Ukoliko neprijatan miris stopala potiče od gljivica, onda treba lečiti problem, a za to su dermatolozi, a ukoliko je neprijatan miris ničim izazvan, odnosno sam po sebi uzrokovonlučenjem znojnih žlezda i neadekvatnom obućom, onda ide redovna higjena, promena obuće, talk, razne kreme i praškovi koje su već forumaši preporučili, pošto je ipak, u ovom slučaju, nečije dobro iskustvo najbolja preporuka. Dakle, ukoliko imaš neke promene na stopalima, knjižicu u ruke, pravac Džordža Vašingtona u Zavod, i uhvati ih za gušu da te leče :D :D
pozz
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Opet da napisem posto izgleda niko ne reaguje. Kupite urotropin u apoteci, 100% provereno i pomaze. Ja vec napisah to, ali ostali se i dalje zale, pa hajde da napisem jos jednom...Mozda neko primeti i resi se problema neugodnog mirisa stopala umesto sto se i dalje ovde zali...
Volela bih da ga neko kupi i napise ovde da mu je problem resen, jer znam da cete ga sa urotropinom zaista resiti. Vise osoba ga je probalo i zavrsilo sa svojim mukama sto se tice ovog problema...
Redovna higijena se podrazumeva. Ne verujem da ovde kuka bilo ko a ne odrzava je. Dakle primena ovog preparata koji se pravi u apoteci je jednostavna. Vec sam ranije napisala kako se koristi, pa se ne bih ponavljala, i sigurno je jednostavnije nego talkirati se svaki dan i kukati nad svojim problemom kad resenje vec postoji.
dekac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 21, 2005 2:12 pm

Post od dekac »

Samo udjem i trazim UROTROPIN ili....?To apotekari prave ? Drzavne ili privatne apoteke ? :D
Katija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 12, 2007 5:45 pm

Post od Katija »

Da, pravi se u apoteci... Samo udjes-trazis i dobijes urotropin :)
Mislim da je nebitno da li je drzavna ili privatna apoteka u pitanju.
Odgovori