Neprijatan miris stopala
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Neprijatan miris stopala
Kao sto sam napisao u temi,voleo bih da znam kako da se resim neprijatnog mirisa stopala.
Naime,u patiko-cipelama(ove cipele koje se sada nose) od koze koje sam platio 100 evra Stopla mi NE SMRDE!!!
A u onim koje sam manje platio npr 2000-3.500 din i koje su od sintetike ili cega vec, stopala mi uzasno smrde.
Moje pitanje je da li bi mi kozni ulosci u jeftinijim cipelama(patikama) resili taj problem i cemu oni na kraj krajeva sluze???
Naravano higijenu nogu redovno odrzavam.
Naime,u patiko-cipelama(ove cipele koje se sada nose) od koze koje sam platio 100 evra Stopla mi NE SMRDE!!!
A u onim koje sam manje platio npr 2000-3.500 din i koje su od sintetike ili cega vec, stopala mi uzasno smrde.
Moje pitanje je da li bi mi kozni ulosci u jeftinijim cipelama(patikama) resili taj problem i cemu oni na kraj krajeva sluze???
Naravano higijenu nogu redovno odrzavam.
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 10, 2007 11:25 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
evo odgovora
Ja u onu obucu koja se osecala stavljam puder koji je za to. Na sajmu kozmetike uzela sam jedan a naziv ti mogu napisati ovih dana (prospekat mi nije ovde, a na kutiji nema naziva)
Takodje za sama stopala odlican je Scholl... Verovatno Scholl ima i neki dobar puder ili nesto slicno za obucu. Nebacaj obucu!
Pozdrav,
Maja

Pozdrav,
Maja
s
moras biti uporan i vise stvari kombinovati-tj jako voditi racuna o cistoci,carape pamucne otkuvavati i menjati najmanje jednom dnevno a menjati cipele (samo kozne)svaki dan naizmenicno-makar dvoje cipele-jedan dan jedne drugi druge pa opet tako a patike izbegavaj-dobro bi bilo i vise pari obuce tako da duze stoje neupotrebjavane.Kombinuj kanesten i obitin.
Srecno
Srecno
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moram samo na kratko da se ubacim. Kada smo već kod stopala, sve bih vas posavetovala da obratite pažnju na predeo izmedju prstiju na nogama. Ukoliko imate neke promene u vidu crvenila ili ljušćenja kože, OBAVEZNO otiđite do apoteke, kupite Canesten soluciju(koja inače košta 200 din, pa možemo to sebi da priuštimo) koja se uzima PREVENTIVNO NE TERAPIJSKI, i nanesite par puta na promenjenu regiju. Te promene izmedju prstiju su prvi znak "atletskog stopala" odnosno gljivica, i ukoliko dozvolite da vam pređe na nokat, već je kompleksnija terapija.
Upravo sam se vratila sa kongresa zdravstvenih radnika sa Zlatibora, mnogo se pričalo o tome, znači o PREVENCIJI. Posebno ako idete na bazen, wellness, saune, teretane...... dermatolozi su baš pozitivno pričali o ovoj soluciji kao prevenciji, pa nije zgoreg proveriti i na vreme reagovati.
Nadam se da vas nisam smorila!
Pozz, Dragana
Upravo sam se vratila sa kongresa zdravstvenih radnika sa Zlatibora, mnogo se pričalo o tome, znači o PREVENCIJI. Posebno ako idete na bazen, wellness, saune, teretane...... dermatolozi su baš pozitivno pričali o ovoj soluciji kao prevenciji, pa nije zgoreg proveriti i na vreme reagovati.
Nadam se da vas nisam smorila!
Pozz, Dragana