polimorfuklearni leukociti
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
polimorfuklearni leukociti
Rezultati vaginalnog brisa su mi bez patogenih bakterija i gljivica, ali je "vidjen" veliki broj polimorfuklearnih leukocita, pa me interesuje sta to znaci?
Cervikalni bris-enterococcus-mali broj...
Svrab i peckanje, pa cak i bol su jakog inteziteta...
Cervikalni bris-enterococcus-mali broj...
Svrab i peckanje, pa cak i bol su jakog inteziteta...
Radila sam bris vulve-veliki broj e.colli i kandide..ali, i sekretom mi definitivno nesto nije u redu, s obzirom da je prilicno cudne boje, i gnojav je(da se tako izrazim), i zadrzava se u meni, dakle uopste ne izlazi,a kad god odem na neki pregled ili u laboratoriju-svi mi kazu kako "sam puna sekreta"...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pojacan sekret je znak infekcije! Ne treba da radis vise briseve! Samo idi kod lekara po odgovarajuce vaginalete, dace ti i nesto da pijes i sve ce se povuci. A bris vulve moze normalno da ima i eserihiju i kandidu, jer je to spolja i uvek je kontaminirano tim mikroorganizmima. Mnogo je vaznija infekcija grlica, koju si potvrdila cervikalnim brisom i sad samo treba da se lecis. Bez panike,bice sve u redu...
Joj, volela bih da ne panicim,ali sve ovo traje prilicno dugo-skoro godinu dana se ja cimam po lekarim,i radim kojekakve briseve i analize...
A, panicim, jer sam imala i analni odnos,tako da i sa te strane imam problema u vidu bola, peckanja, svraba...ma,strasno...
A,sto se tice terapije-jedino,mislim da bi mi mogle pomoci neke injekcije, jer sam sve ostalo do sada koristila,a tek o vaginaletama da ne pricam-sve moguce vrste su mi prepisivali,sto naravno nikako nije pametno...ali,to su nasi strucni lekari...
A, panicim, jer sam imala i analni odnos,tako da i sa te strane imam problema u vidu bola, peckanja, svraba...ma,strasno...
A,sto se tice terapije-jedino,mislim da bi mi mogle pomoci neke injekcije, jer sam sve ostalo do sada koristila,a tek o vaginaletama da ne pricam-sve moguce vrste su mi prepisivali,sto naravno nikako nije pametno...ali,to su nasi strucni lekari...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 11:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
U principu,ako se leci(a kako sam shvatila ti se lecis),ne bi trebalo da imas neke posledice.Samo sve crevne bakterije,ukljucujuci enterokokus su malo zeznute i prevrtljive za lecenje,koje obicno dugo traje.Ovde su neke zene pricale,da kad su sve probale i na kraju resile da pauziraju sa svim silnim antibioticima,da su posle nekog vremene one same nestajale.Valjda je i sam imunitet u pitanju