Zanima me da li kombinacija na telu nakita ( zlata i srebra ZAJEDNO) utice lose na rad srca ili nekog drugog organa??
Hvala na odgovoru.
ps : posle dobijene informacije tema moze biti izbrisana ako se smatra nepotrebnom.
Zlato - Srebro
Nije ni lapsus, ne razmisljanje tokom brzine kucanja me nekad dovede u situaciju da napravim greskudr ivica napisao:"kardijologa"? Pretpostavljam da je lapsus
Nema ovde takvih, a ni ostali lekari nemaju nameru da se bave odgovaranjem na ovakva pitanja. osim ako nisu ndrilekari

Nego ... sta podrazumevate pod "lekari nemaju nameru da se bave odgovaranjem na ovakva pitanja"??
Zar je tesko reci "da tacno je", ili "ne, imas laznu informaciju"?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
"Informacija", odnosno pretpostavka koju pominjete je tako neosnovana, da je prosto besmisleno komentarisati. Naravno da nema potpuno nikakve veze kakvu kombinaciju nakita cete nositi.
Sve najbolje.
Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Nadam se da mogu imati 100% poverenja u vas.Moguce da su to samo "babske price", ali ne kosta nista proveriti i biti siguran.dr ivica napisao:"Informacija", odnosno pretpostavka koju pominjete je tako neosnovana, da je prosto besmisleno komentarisati. Naravno da nema potpuno nikakve veze kakvu kombinaciju nakita cete nositi.
Sve najbolje.
Hvala na odgovoru koji mi mnogo vise odgovara nego da ste mi rekli da je tacno

Pozdrav i sve najbolje.