Zlato - Srebro

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
ZeD
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 19, 2007 7:25 pm

Zlato - Srebro

Post od ZeD »

Zanima me da li kombinacija na telu nakita ( zlata i srebra ZAJEDNO) utice lose na rad srca ili nekog drugog organa??

Hvala na odgovoru.

ps : posle dobijene informacije tema moze biti izbrisana ako se smatra nepotrebnom.
ZeD
Novi član
Novi član

Post od ZeD »

Nema odgovora??Znaci li to da posedujem laznu informaciju ili je rec o slaboj obucenosti nasih kardijologa??

Da dam jedan primer, mozda ce biti lakse :
- zlatan prsten, i srebrna narukvica ...

Da li moze da ugrozi zdravlje, ili ne?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

"kardijologa"? Pretpostavljam da je lapsus :)

Nema ovde takvih, a ni ostali lekari nemaju nameru da se bave odgovaranjem na ovakva pitanja. osim ako nisu ndrilekari :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
ZeD
Novi član
Novi član

Post od ZeD »

dr ivica napisao:"kardijologa"? Pretpostavljam da je lapsus :)

Nema ovde takvih, a ni ostali lekari nemaju nameru da se bave odgovaranjem na ovakva pitanja. osim ako nisu ndrilekari :)
Nije ni lapsus, ne razmisljanje tokom brzine kucanja me nekad dovede u situaciju da napravim gresku :lol:

Nego ... sta podrazumevate pod "lekari nemaju nameru da se bave odgovaranjem na ovakva pitanja"??
Zar je tesko reci "da tacno je", ili "ne, imas laznu informaciju"?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

"Informacija", odnosno pretpostavka koju pominjete je tako neosnovana, da je prosto besmisleno komentarisati. Naravno da nema potpuno nikakve veze kakvu kombinaciju nakita cete nositi.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
ZeD
Novi član
Novi član

Post od ZeD »

dr ivica napisao:"Informacija", odnosno pretpostavka koju pominjete je tako neosnovana, da je prosto besmisleno komentarisati. Naravno da nema potpuno nikakve veze kakvu kombinaciju nakita cete nositi.

Sve najbolje.
Nadam se da mogu imati 100% poverenja u vas.Moguce da su to samo "babske price", ali ne kosta nista proveriti i biti siguran.

Hvala na odgovoru koji mi mnogo vise odgovara nego da ste mi rekli da je tacno :lol: :lol:

Pozdrav i sve najbolje.
Odgovori