pitanje HITNO

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
asvaltina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 19, 2007 10:09 pm

pitanje HITNO

Post od asvaltina »

mani treba jeden savet?imala sam sa deckom odnos pre 3 nedelje,malo je omasio,ali smo odma kupili postinor 2,ali meni kasni i dalje.trebala sam dobiti 28.10 ali ja jos nisam dobila.pa ne interesuje da li je moguce da mi kasni zbog postinora,da li zato sto sam malo i prehladjena sevaju me jajnici i imam jaku mokracu i povecan sekret ili je nesto sasvim drugo?
pospana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 14, 2007 10:05 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od pospana »

Mozemo vam cestitati i roditeljstvo, a mozemo i nagadjati. Zasto jednostavno ne kupis test i resis dilemu. Kasni ti skoro mesec dana devojko!!!!!
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Post od LenaPetrov »

Imala si rizican odnos u vreme kada je trebalo da dobijes menstruaciju, od tada je proslo dosta vremena. Nisam sigurna sta znaci jaka mokraca, ali ako ima veze sa ucestalim mokrenjem, moguce je da se radi o jednom od prvih simptoma trudnoce. U svakom slucaju, bilo bi dobro da uradis test, ili jos bolje, posetis svog ginekologa.
Odgovori