Svako leto cim pocnu vrucine pocinju da mi se ljuste dlanovi i to traje 3-4
meseca taman dok prodje leto i pocnu hladniji dani onda se sve vrati u normalu ,mnogi su mi davali savete ali ja sam hteo i od vas da cujem sta mi predlazete kako toga da se resim
Problem sa kozom na dlanovima
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Najverovatnije imate dishidrozu, pogledajte stopala.Ima li znakova gljivicnog oboljenja. Prskotine na kozi izmedju i ispod prstiju stopala.U tom slucaju se lece stopala lekovima protiv gljivica.Dolazi u obzir za prvih nekoliko 5-7 dana Triderm krem a za sake terapija je drugacija. Bolje je medjutim proveriti gljivice i javiti se lekaru specijalisti.
Prim dr Gorana Isailovic
Prim dr Gorana Isailovic
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Hvala za savet
Sa stopalima je sve u redu za sada, desava se ali retko da izmedju prstiju
pocne pucati koza ili da se ljuste ali redje, glavna preokupacija su dlanovi koji su se vec jednom celi preljustili i ispod je mlada koza koja se lako povredjuje pri radu
npr. savijao sam tepih i ona donja hrapavija strana mi je napravila ranice na jagodicama prstiju
Sa stopalima je sve u redu za sada, desava se ali retko da izmedju prstiju
pocne pucati koza ili da se ljuste ali redje, glavna preokupacija su dlanovi koji su se vec jednom celi preljustili i ispod je mlada koza koja se lako povredjuje pri radu
npr. savijao sam tepih i ona donja hrapavija strana mi je napravila ranice na jagodicama prstiju