Problem sa kozom na dlanovima

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
crni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 15, 2004 3:44 pm

Problem sa kozom na dlanovima

Post od crni »

Svako leto cim pocnu vrucine pocinju da mi se ljuste dlanovi i to traje 3-4
meseca taman dok prodje leto i pocnu hladniji dani onda se sve vrati u normalu ,mnogi su mi davali savete ali ja sam hteo i od vas da cujem sta mi predlazete kako toga da se resim
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Najverovatnije imate dishidrozu, pogledajte stopala.Ima li znakova gljivicnog oboljenja. Prskotine na kozi izmedju i ispod prstiju stopala.U tom slucaju se lece stopala lekovima protiv gljivica.Dolazi u obzir za prvih nekoliko 5-7 dana Triderm krem a za sake terapija je drugacija. Bolje je medjutim proveriti gljivice i javiti se lekaru specijalisti.
Prim dr Gorana Isailovic
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
crni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 15, 2004 3:44 pm

Post od crni »

Hvala za savet
Sa stopalima je sve u redu za sada, desava se ali retko da izmedju prstiju
pocne pucati koza ili da se ljuste ali redje, glavna preokupacija su dlanovi koji su se vec jednom celi preljustili i ispod je mlada koza koja se lako povredjuje pri radu
npr. savijao sam tepih i ona donja hrapavija strana mi je napravila ranice na jagodicama prstiju
boki2005
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 23, 2005 10:21 pm

Post od boki2005 »

pokusaj sa omega 3 masnim kiselinama.Zanima me sta je tebi najvise pomoglo?
boki2005
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 23, 2005 10:21 pm

Post od boki2005 »

Samo jedna napomena da ne bude zabune,one se piju,jedna na dan.Trebace oko 15 dana da osetis prve efekte ali onda ih stalno pij radi prevencije i do guljenja uopste nece dolaziti.srecno
Odgovori