molim za savet doktora

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
jeleenaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 09, 2007 1:21 pm

molim za savet doktora

Post od jeleenaa »

Poslednjih 10,15 dana imam bolove u levom delu grudi.Bole me malo grudi, ledja, leva ruka, rebra ispod grudi, nekada sa strane, a nekada u sredini.Bol nije jak, niti mi smeta puno.Ponekada me grudi i rebra bole tupo na dodir.
Nekada je ostar i kratak bol a nekada kao da sam izlomljena.Bila sam kod dr i sve mi je u redu sa plucima, treba da vadim krv i uradim ultrazvuk grudi, koji nikada nisam radila.Pijem tablete za kontracepciju nekih 3,4 meseca po receptu dr.Proputila sam da popijem jednu, pa su mi savetovali dr da ne pravim pauzu od 7 dana nego da nastavim odmah sa novom kutijom.Da li od njih moze da se javi ovakav bol.
Ja puno vremena provodim sedeci u nepravilnom polozaju, vise od 10 sati dnevno, a ne vezbam tako da moze dosta da utice na bol, ali me zanima da li postoji mogucnost za necim drugim.
hvala za svaki savet
Odgovori