srcani probleami u mladosti

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Dionis6
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 4:20 am

srcani probleami u mladosti

Post od Dionis6 »

imao sam pritisak 170-180, u najboljem slucaju sa arifonom 140 ali to je bila neka vrsta upale vec od previse kafe, cigarete sam smanjivao. primetio sam da mi arifon i propafen ne odgovaraju bas a navodno je doslo do upale. pa me zanima koje su sanse i kad ce mi biti bolje jer u pocetku mi je sve smetalo pa cak i belo meso, iako sam to bolje podnosio. proslo je dve godine, uzimam magnezijum, manji broj kapi propolis, setam se uglavnom itd. znaci, osecam se starije, 24-ite su mi propale. koliko treba da obratim paznju i da li cu moci opet da se bavim nekim sportom? btw. posle lupanja srca jer sma ostao bez prinorma, opet problemi, kazu ili uvecano srce ili leva strana ali to je pokazao rendgen a ne ultrazvuk, to me malo cudi. sta mislite koliko treba da se setam dnevno?
Odgovori