Bila sam kod nutricioniste za dijetu i on mi je pored prepisane dijete dao da pijem kapsule koje sadrze pa na italijanskom pise jer ovde zivim
pseudoefedrina o,o4ooo g i kalijum o,oo2oo pa me zanima sta je ova supstanca efedrin
dijeta
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99
Sve jedno sta je, ali cim je DIJETA u pitanju + kapsule, nece se dobro zavrsiti.
Ne vidim zasto bi iko drzao neku, dijetu. Ne treba organizam uopste odvajati od neke hrane, samo je treba umereno konzumirati. Jednostavna matematika : koliko kalorija udje u telo, toliko mora i da izadje da bi zadrzali kilazu, a za skidanje kilaze logicno sta treba, veca potrosnja kalorija (fizicke,uglavnom aerobne aktivnosti) i manji unos istih.
Kakve kapsule? To je samo da se neverniku zamazu ochi.
Ne vidim zasto bi iko drzao neku, dijetu. Ne treba organizam uopste odvajati od neke hrane, samo je treba umereno konzumirati. Jednostavna matematika : koliko kalorija udje u telo, toliko mora i da izadje da bi zadrzali kilazu, a za skidanje kilaze logicno sta treba, veca potrosnja kalorija (fizicke,uglavnom aerobne aktivnosti) i manji unos istih.
Kakve kapsule? To je samo da se neverniku zamazu ochi.