dijeta

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
federika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 12:32 am

dijeta

Post od federika »

Bila sam kod nutricioniste za dijetu i on mi je pored prepisane dijete dao da pijem kapsule koje sadrze pa na italijanskom pise jer ovde zivim
pseudoefedrina o,o4ooo g i kalijum o,oo2oo pa me zanima sta je ova supstanca efedrin
faith
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 9:35 pm

Post od faith »

Sve jedno sta je, ali cim je DIJETA u pitanju + kapsule, nece se dobro zavrsiti.
Ne vidim zasto bi iko drzao neku, dijetu. Ne treba organizam uopste odvajati od neke hrane, samo je treba umereno konzumirati. Jednostavna matematika : koliko kalorija udje u telo, toliko mora i da izadje da bi zadrzali kilazu, a za skidanje kilaze logicno sta treba, veca potrosnja kalorija (fizicke,uglavnom aerobne aktivnosti) i manji unos istih.
Kakve kapsule? To je samo da se neverniku zamazu ochi.
jelda
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jul 05, 2007 2:15 pm

Post od jelda »

Efedrin je supstanca koja se koristila u svim sagoravacima masti (fat burner) i to najcesce u kombinaciji sa kofeinom i aspirinom (ili bez aspirina). Posto su dokazani neki stetni efekti efedrin je zabranjen, zato je sada neko izmislio pseudoefedrin.
Odgovori