Dr Ljubic iz Visegradske
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Dr Ljubic iz Visegradske
Zanima me da li je neko odrzavao trudnocu, privatno kod dr Ljubica, tj. isao na redovne preglede? Znam da radi u Jevremovoj, ali mi se cini da oni nikad ne znaju tacno kada ce on biti tamo, sto mi je malo bezveze, jer ako ti neko vodi trudnocu, ne moze ovog meseca da te pogleda, a sledeceg ne. Kod njegove asistentkinje ne bih da idem(a vidim da uvek navode na nju), pa me zanima da li je moguce da je bas toliko zauzet ili ga ovo ne zanima, tj. posvetio se samo IVF-u? Ako je neko isao na klasicno pracenje trudnoce neka napise, ili ako neko zna da li radi jos negde privatno sem u Jevremovoj?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Nov 09, 2007 10:30 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Dr Ljubic iz Visegradske
Ako mislis da ga nadjes tesko ce da to ide, i ako ga nadjes neces biti sigurna da je on uvek tu za tebe i tvoju trudnocu ( da je vodi) moj savet ti je da trazis drugog ginekologa da ti vodi trudnocu, on nije "pouzdan" jer stalno je na nekom putu ili nekom specijalnom zadatku.... Ovo ti kazem iz iskustva jer ja sam se porodila i da sam cekala njega ko zna sta bi bilo.. Ima toliko dobrih doktora koji mogu savrseno da ti vode trudnocu i da te porode..stefanija napisao:Zanima me da li je neko odrzavao trudnocu, privatno kod dr Ljubica, tj. isao na redovne preglede? Znam da radi u Jevremovoj, ali mi se cini da oni nikad ne znaju tacno kada ce on biti tamo, sto mi je malo bezveze, jer ako ti neko vodi trudnocu, ne moze ovog meseca da te pogleda, a sledeceg ne. Kod njegove asistentkinje ne bih da idem(a vidim da uvek navode na nju), pa me zanima da li je moguce da je bas toliko zauzet ili ga ovo ne zanima, tj. posvetio se samo IVF-u? Ako je neko isao na klasicno pracenje trudnoce neka napise, ili ako neko zna da li radi jos negde privatno sem u Jevremovoj?
Pozdrav
Dupla mama