molim vas da mi odgovorite

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
tamarra_ns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 18, 2007 12:43 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

molim vas da mi odgovorite

Post od tamarra_ns »

Molim Vas za odgovor, jako sam zabrinuta. Imam 22 godine, stalnog partnera, uzimam kontraceptivne pilile Logest, menstruacija mi se zavrsila u petak, medjutim sinoc sam imala odnos sa deckom i jutros imam sukrvicast sekret, o cemu se to radi? Da li je zbog nedavne menstruacije, da me nije slucajno nekako ogrebao ili je neka bolest u pitanju? please help!
Silvie
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 05, 2006 12:53 pm

logest

Post od Silvie »

Cesto se desava da u prvih par meseci koriscenja kontraceptivnih tableta dodje do tackastog krvarenja u toku ciklusa.
tamarra_ns
Novi član
Novi član

Post od tamarra_ns »

pa nisu prvi meseci koriscenja koristim ih vise od godinu dana.
tamarra_ns
Novi član
Novi član

Post od tamarra_ns »

pa nisu prvi meseci koriscenja koristim ih vise od godinu dana.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Moze da se desi bilo kad, jer tvoji prirodni hormoni rade i menjaju nivoe... odgovorila sam ti na onoj drugoj temi sto si postavila. Meni je inace to pocelo cak tri godine posle koriscenja jednih pilula pa sam onda presla na druge, pa na trece i tako u krug :-?
tamarra_ns
Novi član
Novi član

Post od tamarra_ns »

a ne treba to da povezujem sa sex odnosom koji sam imala, jel se jutro posle desilo? prvo sam pomislila da nije simptom neke bolesti, ali preko dana je sve bilo normalno.
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

Da je razlog bio malo grublji odnos, videla bi mozda trag sukrvice na gacicama ili toalet papiru malo posle, ne jutros posle, makar tako cenim iz sopstvenog iskustva. I ta sukrvica je obicno svetlija a ova druga malo tamnija, skoro braon (makar meni).
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Kontakt:

Post od Marija M. »

O pa vi ste se vratili g-djo majmunche nije vas dugo bilo ili ja nisam videla vase topike,bas lepo sto ste opet sa nama :wink:
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

Zdravo Marija - da imala sam malo frke kod kuce i na poslu pa sam vas zapostavila :oops:

Ali evo mene opet u borbi sa vetrenjacama 8)
Odgovori