Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Molim Vas za odgovor, jako sam zabrinuta. Imam 22 godine, stalnog partnera, uzimam kontraceptivne pilile Logest, menstruacija mi se zavrsila u petak, medjutim sinoc sam imala odnos sa deckom i jutros imam sukrvicast sekret, o cemu se to radi? Da li je zbog nedavne menstruacije, da me nije slucajno nekako ogrebao ili je neka bolest u pitanju? please help!
Moze da se desi bilo kad, jer tvoji prirodni hormoni rade i menjaju nivoe... odgovorila sam ti na onoj drugoj temi sto si postavila. Meni je inace to pocelo cak tri godine posle koriscenja jednih pilula pa sam onda presla na druge, pa na trece i tako u krug
a ne treba to da povezujem sa sex odnosom koji sam imala, jel se jutro posle desilo? prvo sam pomislila da nije simptom neke bolesti, ali preko dana je sve bilo normalno.
Da je razlog bio malo grublji odnos, videla bi mozda trag sukrvice na gacicama ili toalet papiru malo posle, ne jutros posle, makar tako cenim iz sopstvenog iskustva. I ta sukrvica je obicno svetlija a ova druga malo tamnija, skoro braon (makar meni).