Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Ej,
imam 19 godina, zadnja menzis je bila 30.9. i rijetko mi kasni (sada je to već 6 dana!) prije 2 dana dečku je pukao kondom i odmah sam se obratila,isti dan, ginekologu koji mi je dao "pilulu nakon" tj 2 pilule odmah i nakon 12 h još 2...ali i prije toga mi je menstruacija kasnila i sada nisam sigurna da li mi kasni jer su te pilule uzrok tome ili je nešto sasvim drugo, i ne, još nisam napravila test jer je ginekolog rekao da nakon što popijem te pilule da će one spriječiti nastanak trudnoće, ali me i upitao da li sam već možda trudna...
nije me pregledao - ne znam zašto ...a glupo mi je raditi test sad odmah..da pričekam još par dana ili da ga sutra napravim?
hvala...
Mora da prodje minimum 7 dana da bi rezultati bili tacni,ne moj pokusavati sa bebyrapidom jer je nepouzdan,uradi beta HCG test u nekoj laboratoriji ili ultrazvuk ali i za to mora da prodje nekoliko dana.Pozdrav
Sve je to uglavnom komercijala,ja sam vec mnogo puta spomenula ovde da sam koristila bebyrapid kada sam bila u 5 nedelji trudnoce a on je pokazao negativno dok sam istog dana jasnije uradila beta hcg i bio je oko 1000,a i nekim mojim prijateljicama se desilo isto,a predpostavljam da ga ne bi ste kupovale kad biste znale gde se skladisti posto se uvozi a kod nas prepakiva.Pozdrav
Jel? Nisam imala pojma to! Ja sam 2 puta bila trudna,oba puta je pokazao tako. A jedno 5 negativno i bilo je tako
uglavnom uradis 2 testa,mislila sam da su 99% pouzdani. Ali ko zna.. Da znam za sledeci put,mada svakako prvo radim test jer sam nestrpljiva
Mislim da nemaš razloga za strah...meni je jednom kasnilo dobrih 20 dana. napravila sam test i zamisli dobila pola sata naon obavljenog testa. vjerojatno si i pod stresom zbog toga pa ti je i to uzrok zašto ti kasni...
Da moguce je da je i tres u pitanju,ali ipak sacekaj jos koji dan pa uradi hcg,a moguce je da se ciklus nastavi a da si u drugom stanju moja rodjaka je imala redovne menstroacije do 6 meseca trudnoce.