Usnica... moze li neko da mi odgovori na pitanje?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
GirlInLove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 12:31 pm

Usnica... moze li neko da mi odgovori na pitanje?

Post od GirlInLove »

Najpre, pozdrav svima!

Retko sam ovde, ponekad naletim da potrazim ono sto me interesuje, a sad imam problem, mozda i nije neki problem, al' reko da proverim...

Naime, pre nekoliko dana sam primetila da me leva usnica malkice boli, tj. na jaci dodir. I onda sam uzela ogledalce da pogledam jel ima necega tamo, kad ono kao mala potkozna bubuljicica s unutrasnje strane usnice. To mi se desilo i pre izvesnog vremena, ali je proslo...

Uglavnom, imam 22 godine, redovne sexualne odnose (bez kondoma), ako vam to nesto znaci...

I jos jedno pitanje, da li je moguce da se to desilo usled "malo grubljeg" :oops: sexualnog odnosa?

Unapred hvala i srdacan pozdrav od mene!!!
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Potrazi u forumu informacije o Bartolinijevoj zlezdi i vidi da li su ti simptomi slicni.
GirlInLove
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 12:31 pm

Post od GirlInLove »

Hvala na odg. Majmunce. Potrazila sam i procitala i 99% sam sigurna da to nije to.

Ima li ovde jos nekog ko bi mogao da mi pomogne? Neki lekar mozda?

Hvala!
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

Nisam doktor, ali da ti ponudim neka moja nagadjanja dok cekas da se neko javi... Da nije urasla dlaka? Da nisi pocela da koristis neki novi lubrikant, novu marku kondoma, da nije alergija na neke uloske ili deterdzent za donji ves... Prilicno je neodredjen simptom, moglo bi biti jako puno toga... ukljucujuci mozda i neku seksualno prenosivu bolest...
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

Nisam doktor, ali da ti ponudim neka moja nagadjanja dok cekas da se neko javi... Da nije urasla dlaka? Da nisi pocela da koristis neki novi lubrikant, novu marku kondoma, da nije alergija na neke uloske ili deterdzent za donji ves... Prilicno je neodredjen simptom, moglo bi biti jako puno toga... ukljucujuci mozda i neku seksualno prenosivu bolest...
Odgovori