Kandida i dijabetes

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
Ludjakinja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm

Kandida i dijabetes

Post od Ludjakinja »

Imam dijabetes vec 4 godine i cini mi se da sam odmah kako sam dijabetes dobila pocela da se mucim i sa kandidom.Inace imam 22 godine.
Antibiotike prakticno nikada ne koristim,izbegavam ih upravo zbog toga,ali i pored sve paznje koju posvecujem nezi svog tela...mene ova "napast"ne ostavlja na miru.
Koristila sam vaginalete Macmiror ali sve mi se sredi dok terapija traje,nakon toga sve je isto.
Zna li neko resenje za ovo?
Hvala unapred
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Ja sam imala problema sa ovim dosta dugo - koristila sam vaginalete od borske kiseline i posle Diflukan. ubaci "kandidu" u Trazi opciju, dobices desetine tema. Nazlost, jako je cesta i nemoguce dosadna!
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Ja sam imala problema sa ovim dosta dugo - koristila sam vaginalete od borske kiseline i posle Diflukan. ubaci "kandidu" u Trazi opciju, dobices desetine tema. Nazlost, jako je cesta i nemoguce dosadna!
Odgovori