Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Imamo problem uradili smo sve testove na svemoguce bakterije i sve je ok medjutim kod supruga u spermokulturi su nadjeni leukociti 8-10 i ph je 9 aglutaminacija je 2 znam da to nije ok postoji li neki lek da se to regulise inace u braku smo 6 godina imala sam pre dve godine spontani pobacaj(imam cerkicu koja ima 10 godina iz prvog braka)i jos nesto citala sam da laparaskopija nesme da se radi kod zena koje su rodile carskim rezom dali je to istina i kakve bih posledice imala
Unapred se zahvaljujem odgovorite mi mnogo sam zabrinuta
Draga Branka
Leukociti i povišen pH-tj kiselost (zavisno od vrednosti i baznost) mogu značiti i neku infekciju sperme.
Što se vas tiče nijedan kolega koji svoj posao radi profesionalno vam neće uraditi laparaskopiju pre HSG-a.
Carski rez nije kontraindikacija za laparaskopiju ukoliko nije bio komplikovan nekim drugim stanjem.