Unapred se zahvaljujem odgovorite mi mnogo sam zabrinuta
Pitanje za ginekologa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
Branka Nedimovic
- Novi član

- Pridružio se: Sre Okt 10, 2007 7:29 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pitanje za ginekologa
Imamo problem uradili smo sve testove na svemoguce bakterije i sve je ok medjutim kod supruga u spermokulturi su nadjeni leukociti 8-10 i ph je 9 aglutaminacija je 2 znam da to nije ok
postoji li neki lek da se to regulise inace u braku smo 6 godina imala sam pre dve godine spontani pobacaj(imam cerkicu koja ima 10 godina iz prvog braka)i jos nesto citala sam da laparaskopija nesme da se radi kod zena koje su rodile carskim rezom dali je to istina i kakve bih posledice imala
-
PedjaDj
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Draga Branka
Leukociti i povišen pH-tj kiselost (zavisno od vrednosti i baznost) mogu značiti i neku infekciju sperme.
Što se vas tiče nijedan kolega koji svoj posao radi profesionalno vam neće uraditi laparaskopiju pre HSG-a.
Carski rez nije kontraindikacija za laparaskopiju ukoliko nije bio komplikovan nekim drugim stanjem.
Pozdrav DrPeđaDj
Leukociti i povišen pH-tj kiselost (zavisno od vrednosti i baznost) mogu značiti i neku infekciju sperme.
Što se vas tiče nijedan kolega koji svoj posao radi profesionalno vam neće uraditi laparaskopiju pre HSG-a.
Carski rez nije kontraindikacija za laparaskopiju ukoliko nije bio komplikovan nekim drugim stanjem.
Pozdrav DrPeđaDj