MENZIS POSLE MISEDA

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

MENZIS POSLE MISEDA

Post od PIPICA »

Imla sam Missed u 10 nedelji pa me zanima posle koliko dana bi trebalo da dobijem normalnu menstruaciju?!
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Marija M. »

Ja sam imala missed takodje u 10 nedelji,i ciklus mi se vratio tacno mesec dana od intervencije,12 juna je bila intervencija a ciklus se vratio 12 jula.I lekari kazu da je to neko optimalno vreme.Pozdrav :wink:
PIPICA
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 15, 2007 12:04 pm

Post od PIPICA »

Danas je 50 dana kako sam imala Missed i jos nisam dobila.Inace su mi ciklusi neredovni (dobijam na 35-40).Ovo je vec pocelo da me brine!Da li je neko imao slicna iskustva ? Molim za savet.Inace doktorka je smirena i kaze mi da nije nista strasno!!!
Marija M.
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 10, 2007 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Marija M. »

Veliki je to stres za organizam,poslusaj doktorku i ne brini,(ko ti kaze ja koja sam premrla od straha da li cu dobiti i da li ce mi biti redovan ciklus kao ranije) ali sve je u redu,prvih meseci mi je bilo ne redovno a sada je opet uredu i uskoro cu poceti da planiram bebicu,pozdrav :wink:
Odgovori