Bruka...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Bruka...
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
- mikalja
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
SRBIJA Nije postala trovachnica ,ona tj` mi smo vec u po`odmakloj fazi raspada od trovanja.A svi lekovi koih navodno nema sklonjeni su ,da bi "zamene" koje su s`predumisljajem pravljene .Ne`` radi bolesnika ,nego "briznih"Ministara zdravlja qrte i murte ,da zarade shto vishe novca !Jer bolesnik kad ga muka uhvati nishta ne gleda i ne pita ,samo za dzep se hvata.A shto je dzep prazan kao i mnogi stomaci dechiji koga je to od njih briga?Ali ipak ima ona stara---> NICHIJE NIJE DO ZORE GORELO.I opet ce i oni u dva sa dva, bez geometra.Nema vece kazne nego od one OTETO PROKLETO i DA BOG da da zlatnu pljucu imaju a u nju krv pljuju
.Dzaba ce im biti opet sve .Setit ce se leka koi nece moci naci .A sad otimaju onima koima spasa ima ,samo im oni NEDAJU
.Njima nece biti spasa dzaba ce im novac biti.Kom Veka tom i LEKA ????
Onaj text je pffffff
SRECNA SAM, shto niko moj bliznji nije medju njima !!! VERUJTE!!
Pozdravche za sve

SRECNA SAM, shto niko moj bliznji nije medju njima !!! VERUJTE!!
Pozdravche za sve

-
- Saradnik
- Kontakt:
Nemoj više da se opterećuješ, počisti to Diabeta kad god vidi duplo

-
- Saradnik
- Kontakt:
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Sve lepse od lepseg...
Da li ljudi koji se pominju u ovim tekstovima imaju stvarno tako debeo obraz da ne reaguju, da uh ne zanima i da makar nekako ne pokusaju da se odbrane?
Iskreno, zastrasen sam svime sto se desava u zdravstvu. Svoje resenje za ovaj problem vec sam opisao u tekstovima na forumu...
Nadam se da ce bar neko od ljudi koji ovako razgradjuju najbitniji sistem u drustvu bar jednom dopasti zatvora!

Da li ljudi koji se pominju u ovim tekstovima imaju stvarno tako debeo obraz da ne reaguju, da uh ne zanima i da makar nekako ne pokusaju da se odbrane?
Iskreno, zastrasen sam svime sto se desava u zdravstvu. Svoje resenje za ovaj problem vec sam opisao u tekstovima na forumu...
Nadam se da ce bar neko od ljudi koji ovako razgradjuju najbitniji sistem u drustvu bar jednom dopasti zatvora!
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
- mikalja
- Stalni član
Gore pastovana rechenica od uvazenog Dr Ivice
Dr moj respekt za vas, ali prochitah i ovo sad i moje skromno mishljenje cu izneti .Ne da nece se niko naci iza reshetki od navedenih "ljudi" koi razgradjuju najbitniji sistem u drushtvu, nego ce prosperirati josh vishe tako je na zalost kod nas!A ne bi me chudilo da se iza tih reshetki nadje neko iz Dristva za borbu protiv šećerne bolesti,ne bi me chudilo da to bude i sama
Stela Prgomelja,
predsednica Društva!!
Jer poznato je kod nas ono ?Skloni one koi se bore ,a ranjenici ce pocrkati sami
Ogorcheni ili ne?Moramo dalje
Gore pastovana rechenica od uvazenog Dr Ivice
Dr moj respekt za vas, ali prochitah i ovo sad i moje skromno mishljenje cu izneti .Ne da nece se niko naci iza reshetki od navedenih "ljudi" koi razgradjuju najbitniji sistem u drushtvu, nego ce prosperirati josh vishe tako je na zalost kod nas!A ne bi me chudilo da se iza tih reshetki nadje neko iz Dristva za borbu protiv šećerne bolesti,ne bi me chudilo da to bude i sama
Stela Prgomelja,
predsednica Društva!!
Jer poznato je kod nas ono ?Skloni one koi se bore ,a ranjenici ce pocrkati sami

Ogorcheni ili ne?Moramo dalje

-
- Saradnik
- Kontakt:
Pa sad, zatvor... ako baš mora
Loša im je hrana, mere šećer jednom mesečno i ne daju da držiš insulin kod sebe da ne bi došlo do eventualnog (samo)ubistva.... Živa istina... 

- mikalja
- Stalni član
Hm shto se vi tu pronalazite ?
?Haha Puche BRUKA ,puche BRUKA ode politika i nize od struka
.Ma nije im losha hrana .Nemash brigu ,nece ti se povecati cukar .Neznam' jedino doruchak ona dechija radost
dzemic i margarinchic.Fizichka aktivnost ti negine ,kopanje, berba voca,povrca .Znachi aktivnost 100% .Uz dijetu totalnu ,zashto da i mere vishe puta shecer ?Nit se prejedesh nit se ulezish
.Glasam za CUZU
(narafno zekim se malo) jes crnjak ali i zivot nam je crnjak pa?
Pozdravche

Pozdravche
-
- Saradnik
- Kontakt:
Pa napravi glasanje na forumu, kad je već stalo guzi da bude u ćuzi