DA LI IMA DA SE KUPI POSEBNO PENKALO ZA DIABET APARAT?

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

DA LI IMA DA SE KUPI POSEBNO PENKALO ZA DIABET APARAT?

Post od mikalja »

Da li neko zna?Da li ima posebno da se kupi olovka(penkalo)za iglice za aparat ?Poshto se moj pokvario,a kako se pokvarilo pooojma nemam :o .Ono shkljocne ali ne bocne :D .Te moram se bosti direktno :( .Ako neko zna gde ima da se kupi bit cu zahvalna da mi javi :wink: .Diabeta prochitala sam onu temu BRUKA! A neshto kao nisam se ni potresla ,jer za dobro nismo ni navikli .Tachno od NATO Bombardovanja ubishe nas posledice (dokusuruju)ono shto nisu bombe ,sad ovi nashi "nashi" u zdravstvu i ministarstvu .Ovo je izumiranje NACIJE :( .Truju nas svim i svachim ,od "lekova" "hrane" pa do?????...........Nadam se da ce mi se neko javiti i hvala unapred .Pozdrav za sve :wink:
mmila
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:06 pm

Post od mmila »

Hoces da ti ja posaljem - od mog aparata koji ne koristim? Javi mi na pp.

Usput, ako nekome treba Actrapid i Insulatard, rado cu pokloniti, pa neka se javi
(cuvala sam za ne daj Boze - ako mi analozi ne bih odgovarali pa da se moram vratit na njih).
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

mmila napisao:Hoces da ti ja posaljem - od mog aparata koji ne koristim? Javi mi na pp.

Usput, ako nekome treba Actrapid i Insulatard, rado cu pokloniti, pa neka se javi
(cuvala sam za ne daj Boze - ako mi analozi ne bih odgovarali pa da se moram vratit na njih).

Miliiice moja ,poslala sam ti pp.Moze, ali pod onim uslovom' ok?
Jedno je biti dobar, a drugo halapljiv :wink:
Cmokim ja tebe dooobrice moja :) Pozdrav za sve na forumu .......
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Kako je lepshe ziveti spoznajom, da josh uvek ima LJUDI medju nama, sa velikim SRCEM Kao shto ga ima nash Zemunac?Hvala ti Zemunac na ponudi !kao da sam i uzela !Hvala tii josh jednom od srca, na ljudstvu koe posedujesh i a to je danas deficitarna roba kod nas ,zato nas lepo i dobro jako iznenadi a loshe ?Loshe nas i ne iznenadjuje jer na zalost smo navikli na njega :-?
Pozdrav za Zemunca i sve na forumu i laq notjjjjj :)
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Re: DA LI IMA DA SE KUPI POSEBNO PENKALO ZA DIABET APARAT?

Post od Diabeta »

mikalja napisao:Ono shkljocne ali ne bocne :D
Da nisi slučajno smanjila nivo uboda, znaš ono, koliko duboko će da te bocne? Ako ti je na kecu, to je za decu (vidi rime!) i onda stvarno ne bocka. Aj probaj pa javi. A da ima dobrih ljudi - ima - i to je ono što me tera napred :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Re: DA LI IMA DA SE KUPI POSEBNO PENKALO ZA DIABET APARAT?

Post od mikalja »

Diabeta napisao:
mikalja napisao:Ono shkljocne ali ne bocne :D
Da nisi slučajno smanjila nivo uboda, znaš ono, koliko duboko će da te bocne? Ako ti je na kecu, to je za decu (vidi rime!) i onda stvarno ne bocka. Aj probaj pa javi. A da ima dobrih ljudi - ima - i to je ono što me tera napred :D
Uh nije mi radio internet dva dana (pokisla mi antena) :D .Pa nisam mogla nikom odgovarati ,nisam ni znala da me ovde vole? Mislim ono "vole"ali nije me bilo i poruka je bilo i bilo.Ima ,ima ljudi a ja mislila da sam jedini ljud .. :lol: :lol: :lol: .Shalim se naravno ,ma Diabeta nije na kecu,na petici je .I sad pocheo da i skljocka i pomalo bocka ,cut dobro je da ishta josh bocka :D :D .A i snashla sam se hvala vam svima posebno mojoj mmila Zemuncu i td itd .Naravno ne uzimam redom , i prodajem nisam bash toliko pokvarena nisam JOSH :wink:
Diabeta
Saradnik
Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
Kontakt:

Post od Diabeta »

:D :D :D :D :D Eee, dobro, da ne brinemo...
Turi kišobran na antenu... :D
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Diabeta napisao::D :D :D :D :D Eee, dobro, da ne brinemo...
Turi kišobran na antenu... :D

Jesam!Ali kishobran neki kineski ,propushta kishu, zamisli? :o
I ne zabushavajte me, kiselim kupus.A poshto ga moram gaziti ,ono kao nekad vojska` u kacama visokim, bit ce shvashta :) .Jer ne mogu izlaziti stalno ,a diabetichari uriniraju chesto ,tako da ?Ukiselit ce se i pre vremena :D :D
Odgovori