PRETERIVANJE MAJKI
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
uffffff, imam komsinicu koja je svoju 8 mesecnu bebu obula i kada je iznese ispred zgrade postavlja je na noge, kao da ce beba da seta. ja u shali kazem "opa, vi vec hodate", a ona odgovara "pa da, jelena je opasna, ona vec sheta, ne mogu da je zaustavim" 
zar nije preporucljivo da dete sto duze puzi, sve dok samo nije u stanju da se podigne? tako nas je savetovao i pedijatar i fizijatar.

zar nije preporucljivo da dete sto duze puzi, sve dok samo nije u stanju da se podigne? tako nas je savetovao i pedijatar i fizijatar.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 13, 2007 3:40 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
OljaA, jel ona radi u Domu zdravlja? Neznam sta da radim sada, pritiskaju ovi pedijatri da treba da se potpise ugovor sa nekim, i kao on je odgovoran za dete sa kim imas potpisan ugovor. Ja u poslednje vreme kako odem u Domu zdravlja Janackovicka je nema ili radi razvojno, neznam kako ce onda kada je hitno?
A sto se tice stajanja sa 8 meseci, moje misljenje je da bebu treba pustiti da ona sama pokaze sta moze i koliko, nikakvo preterivanje tu nije pozeljno, jednostavo ako ona puzi po kuci i sama ustane (pridrzavajuci se za sto ili slicno), to je to, i ne treba je stavljati na noge vise od toga sto ona zeli.
Pozdav
A sto se tice stajanja sa 8 meseci, moje misljenje je da bebu treba pustiti da ona sama pokaze sta moze i koliko, nikakvo preterivanje tu nije pozeljno, jednostavo ako ona puzi po kuci i sama ustane (pridrzavajuci se za sto ili slicno), to je to, i ne treba je stavljati na noge vise od toga sto ona zeli.
Pozdav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da radi u domu zdravlja na odeljenju za zdravu predskolsku decu odnosno savetovaliste.
Ona radi razvojno samo i uvek sredom i posle 18 tog dana isto prima.
Razvojno uvek radi uvece ona.
Mi planiramo da idemo u ponedeljak posto nam je dala da radi mokracu, i stigli rezultati i onda cemo da idemo, samo da radi popodne jer ja prepodne idem u firmu gde volontiram a Anastasija u vrtic!
A nisam znala za biranje za lekara, to je koliko znam bilo samo na odeljenju za odrasle, za mene i moju mamu gde smo obe kod Zorana Popovica.
Ona radi razvojno samo i uvek sredom i posle 18 tog dana isto prima.
Razvojno uvek radi uvece ona.
Mi planiramo da idemo u ponedeljak posto nam je dala da radi mokracu, i stigli rezultati i onda cemo da idemo, samo da radi popodne jer ja prepodne idem u firmu gde volontiram a Anastasija u vrtic!
A nisam znala za biranje za lekara, to je koliko znam bilo samo na odeljenju za odrasle, za mene i moju mamu gde smo obe kod Zorana Popovica.