PRETERIVANJE MAJKI

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od OljaA »

Mi kod Svetlane Milanovic!
Slika
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 8:47 am

Post od Skywalker »

uffffff, imam komsinicu koja je svoju 8 mesecnu bebu obula i kada je iznese ispred zgrade postavlja je na noge, kao da ce beba da seta. ja u shali kazem "opa, vi vec hodate", a ona odgovara "pa da, jelena je opasna, ona vec sheta, ne mogu da je zaustavim" :roll:
zar nije preporucljivo da dete sto duze puzi, sve dok samo nije u stanju da se podigne? tako nas je savetovao i pedijatar i fizijatar.
vall
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 13, 2007 3:40 pm

Post od vall »

OljaA, jel ona radi u Domu zdravlja? Neznam sta da radim sada, pritiskaju ovi pedijatri da treba da se potpise ugovor sa nekim, i kao on je odgovoran za dete sa kim imas potpisan ugovor. Ja u poslednje vreme kako odem u Domu zdravlja Janackovicka je nema ili radi razvojno, neznam kako ce onda kada je hitno?
A sto se tice stajanja sa 8 meseci, moje misljenje je da bebu treba pustiti da ona sama pokaze sta moze i koliko, nikakvo preterivanje tu nije pozeljno, jednostavo ako ona puzi po kuci i sama ustane (pridrzavajuci se za sto ili slicno), to je to, i ne treba je stavljati na noge vise od toga sto ona zeli.
Pozdav
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm

Post od OljaA »

Da radi u domu zdravlja na odeljenju za zdravu predskolsku decu odnosno savetovaliste.

Ona radi razvojno samo i uvek sredom i posle 18 tog dana isto prima.
Razvojno uvek radi uvece ona.

Mi planiramo da idemo u ponedeljak posto nam je dala da radi mokracu, i stigli rezultati i onda cemo da idemo, samo da radi popodne jer ja prepodne idem u firmu gde volontiram a Anastasija u vrtic!

A nisam znala za biranje za lekara, to je koliko znam bilo samo na odeljenju za odrasle, za mene i moju mamu gde smo obe kod Zorana Popovica.
Slika
Odgovori