Testovi: Lachman, Prednja fioka, Pivot
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Testovi: Lachman, Prednja fioka, Pivot
Da li moze neko da mi objasni i prokomentarise ove testove i kakva im je svrha. Imam problem sa kolenom pa da se zna o na sta se odnosi.
odgovor.
Ovaj forum je namenjen medicini i onima koji neznaju da im se pomogne oko nedomica a kada im se postavi strucni izraz normalno cu da pitam a vi ako imate takvo misljenje nemorate da mi date odgovor. A da ste mi objasnili simplifikovano nebih pitao i postavljao ovu temu jer kratak odgovor sa tehnickim izrazom nije pomoc vec samo konfuzija za onog ko se nerazume u medicinu.
Pozdrav
Pozdrav
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jan 25, 2007 11:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Hteo sam da kazem da ne otvarate za sve novu temu. Time Vi unosite konfuziju, jer smanjujete preglednost foruma. Sasvim je dovoljno u temi koju ste prethodno otvorili da postavite pitanje, osim u slucaju da Vase pitanje nema veze sa prethodnom temom. A i objasnio sam sta su doticni testovi i cemu sluze.
Po mom misljenju, to je sve sto treba da znate, a napomenuo sam i da je potpuno bezbolno. Takodje, misljenja sam da lekar ne mora bas sve da kaze i objasni, nego tek toliko da druga strana razume otprilike o cemu se radi. Ja pacijentu uvek kazem sta mu je, ali mu sigurno necu opisivati tehniku kojom ce da bude operisan, ili koje ce lekove da dobija i sta ja znam sta.
Po mom misljenju, to je sve sto treba da znate, a napomenuo sam i da je potpuno bezbolno. Takodje, misljenja sam da lekar ne mora bas sve da kaze i objasni, nego tek toliko da druga strana razume otprilike o cemu se radi. Ja pacijentu uvek kazem sta mu je, ali mu sigurno necu opisivati tehniku kojom ce da bude operisan, ili koje ce lekove da dobija i sta ja znam sta.
Sve najbolje.